• Goncalo Santos
    194
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/lose-vijesti-s-dinamovih-priprema-ozlijedio-se-cardoso-varela/147813

Po svemu sudeci, na pripremnim utakmicama ga necemo vise gledati
    Jos treba utvrditi radi li se o rupturi misica
  • Goncalo Santos
    194
    Varela je Dinamu u predugovoru s Barcelonom već osigurao 2,7 milijuna eura plus novi milijun za svakih deset nastupa za Barcu, pa tako sve do 14 milijuna.

~SN
  • NitkoBitan
    29k
    Rekao bi moj frend iz Zaboka te bonuse nemo vidli.
  • rokikaciga
    3k
    2.7m? Jebote Kule ce otic za vise
  • ElDorado
    4.8k
    to je potpuno sigurno. Nikad on neće zaigrati u 11 Barcelone. Inače su pričali o sigurnih 5.
  • Goncalo Santos
    194
    Ma sumnjam da ce Dinamo dobit centa na njemu, ako ga je Bara nudio ostalim prvoligasima za neki deal u kojem bi se prodo za 5 mil od toga bi 4 isla njemu, zasto bi se onda isposlovao dogovor koji ce Dinamu donijeti zaradu.

Bara ocito ima neku kombinaciju s Barcelonom sigurno im nije u interesu da decka plate Dinamu 15 mil kad su ga mogli platiti 5 bilo kome drugome.

Sumnjiv posao u svakom slucaju, one price o silnim postotcima bonusima mi ne drze vodu, nadam se da sam u krivu.

Jedina radost moze biti ukoliko ce Varela stvarno dobiti priliku i biti ekstra klasa za ovu ligu i donositi prevagu na terenu.
  • Droljo
    18.6k

Zašto bi dinamo (Boban) pristao na takav deal?
  • rokikaciga
    3k
    Boban je nasljedio taj deal od Marica
  • Droljo
    18.6k
    Da ali bio je andy na razgovoru kod bobana i dogovorili su se. Zato je mali i išao na pripreme. Sjećaš se da je bara droljio kako je mali u dinamu samo zbog bobana.
  • rokikaciga
    3k
    Ma to Bara placa clanke. Da mi sad kaze da je oblacno ne bih mu vjerovao.

A Boban je dogovorio vece bonuse i % buduce odstete ako se ne varam i da mali potpise ugovor do 2028. To je uspio spasiti inace bi mali otisao za 5m fiksno. Ako se ne varam
  • Droljo
    18.6k

I sad opet pročitaj moj prvi post na tu temu.
  • Orc123
    12.6k
    Da eto Dinamo bi ga proslijedio u 1. Momcad a da nema nikakve racunice nego razvijati igraca za Andiya..ajd molim Vas...pa nije Zvone idiot....

Da je to tako kako pisete mali bi skupljao case po tribini i prodavao kokoce dok igra za Kadete B!
    Sigurno bi se dao Zvone ucjenjivati, jel fakat vjerujete u te nebuloze? Ja nemrem vjerovati.,..
  • Fan
    1.2k
    Ma sumnjam da ce Dinamo dobit centa na njemu, ako ga je Bara nudio ostalim prvoligasima za neki deal u kojem bi se prodo za 5 mil od toga bi 4 isla njemu, zasto bi se onda isposlovao dogovor koji ce Dinamu donijeti zaradu.Goncalo Santos

Dinamo je malo veći renome od svih tih ostalih klubova i vjerujem da ćemo ušećerit nešto više od milijuna.
    Moja neka prognoza je da od bonusa nećemo vidjet sigurno ništa i da ćemo fiksno dobit 2 do 2.5m eura, a ostalo ide Bari i ostaloj mafiji.

Da eto Dinamo bi ga proslijedio u 1. Momcad a da nema nikakve racunice nego razvijati igraca za Andiya..ajd molim Vas...pa nije Zvone idiot....Orc123

Meni ima smisla da je u prvoj jer a) nemamo drugog lijevog krila b) po pripremama je bolji od svih na lijevoj strani i c) lijepo izgleda Bari i Barci da je u prvoj ekipi

Da imamo pošteno lijevo krilo mislim da ne bi razvijali Varelu drugima i da ne bi on vidio previše minuta.
  • Orc123
    12.6k
    glupost totalna...da nemamo krilo i da Varela samo radi toga igra vec bi krilo jucer bilo u klubu...nije da smo doveli 14 igraca vec...
  • Fan
    1.2k
    Hoxha ako dobije i minutu narednu sezonu, bit ću iznenađen i šokiran. Znači ostaje ti Varela jer drugo lijevo krilo - nemamo.
    Boban je očito procijenio da to nije prioritet ovaj rok, odnosno da to mogu pokrit (ili možda po mišljenju njega i Kovačevića ne pokrit nego da će im to bit primarna pozicija) Stojke i Vidović.
    Također, postoji mogućnost i da uopće nećemo igrati sa klasičnim krilima već sa dvije raširene desetke pa će to ličit na 4-3-3, no u tom slučaju mjesta za Varelu uopće nema...
    U svakom slučaju, nije glupost, lijeva krila osim Varele nemamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.