• znajdatevolimja
    1.8k
    Ja mislim da će ova sezona biti povijesna za klub i njegove navijače.

Imam predosjećaj da ćemo nadmašiti sve. Posjećenost, europske rezultate, bodovnu prednost u HNL-u...

Osobno, emocije prema klubu nikad nisu bile jače, stvarno imam osjećaj da se događa ono što smo godinama sanjali i borili se.
  • dzggzd
    353
    bas dobro gledas pa nisu ni bili na webu odkad su se vratili s posudbi
  • NORTE
    21.5k
    Dabac here we go.
  • Jurki
    20.8k
    Imam predosjećaj da ćemo nadmašiti sve. Posjećenost, europske rezultate, bodovnu prednost u HNL-u...znajdatevolimja

Bodovnu prednost u Hnlu i europske rezultate necemo sigurno nadmasiti jer imamo jako mladu ekipu koja bu sigurno oscilirala.
    Minimum ocekivanja je osvajanje naslova prvaka, sve ostalo je bonus. EL tak i tak ovisi puno o zdrijebu al bi bil zadovoljan sa prolaskom grupe i da igramo playoff u sijecnju.

Ali se moram sloziti s tobom da s kim god sam razgovaral, da su svi turbo nahajpani i svi jedva cekamo da krene.
  • penetrisac
    295
    Mogli bi nadmašiti sve, ali samo hladna glava i dobro se uigrati, kemija mi se čini odlična u ekipi, svi su gladni uspjeha. Mogla bi ova sezona donijet puno veselja.
  • Dinamovapriča
    625
    Bome i ti dobro gledaš, ajde mi onda objasni zašto su tu Živković,Filipović koji su se vratili s posudbe?
  • dzggzd
    353
    nez zasto ali su tu stalno, a ovi nikako nisu bili
  • Crni86
    18.1k
    Mogo je Beljo uzet i onu vrecicu ponosan kaj si purger umjesto ove
  • Droljo
    23.3k
    jer imamo jako mladu ekipu koja bu sigurno oscilirala.Jurki

Ja baš mislim da imamo vrhunsku kombinaciju mladosti i iskustva. Imamo dosta prekaljenih španera koji su prošli sve u karijeri a u naponu snage su plus mladi željni dokazivanja.
    Još imamo i dva lijeva beka!
  • Paggini
    74.5k
    A vidi Srkija, u top formi još uvijek, respect
  • Ludovic IX
    10.2k
    A da uzmu lakića za treću spicu. Ne izgleda da se opustio nakon karijere:)
  • Crusades
    20.5k
    Spremniji od livaje i Petka zajedno
  • Mali Zeus
    20k
    Jel mu netko već ispričao Vic ponedjeljkom?
  • nemapredaje
    6.6k
    I kaj je najbolje navijač Dinama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.