• pešća
    421
    Blokirao sam Rijeku, Hajduk i Osijek na svim društvenim mrežama, ne zanimaju me. Davanjem publiciteta im samo idete niz dlaku. Mnogi navijači Dinama bi svoju emociju trebali usmjerit više prema svom klubu nego sprdanju konkurenata, praćenju njihovih utakmica i slično. Vrijeme/pažnja u današnjem svijetu je vrijedna valuta koju mnogi unovčavaju. Ja pored svojih obaveza i praćenja Dinama nemam vremena a ni volje pratit druge klubove, rijetko uopće pogledam neku utakmicu liga petica.
  • Ivdzo11
    7.9k
    pizdarije, zajebancija neka
  • wolfgang14
    2.6k
    Najbolje da ovu temu onda preimenujete u 1. HNL (osim hajduka). O kom da pričam u ovoj temi? O gorici? Ne znam šta ulazite u ovu temu kad vam toliko smeta, ne znam šta očekujete nać ovdje, analizu lokomotivine prijateljske utakmice? Koga je slaven potpisao? Daj objasnite o čemu hoćete da se piše kad već ne želite da pišemo o rivalu

Mislim ova zgražanja oko toga da neko DOBROVOLJNO gleda hajdukovu prijateljsku utakmicu su toliko debilna da ne znam ono... Ljudi vole nogomet, ja prvi volim pogledat i Rijekinu prijateljsku i Hajdukovu i evo sad gledam Zrinjski. Jednostavno nogomet je nogomet, zabavan je i ljudi ga vole, bilo da se radi o Dinamu ili nekom drugom klubu
  • Noel
    13.3k
    Meni je ova tema blago za depresivni radni jesensko/zimski ponedjeljak kad Hajduk kiksa za vikend. Molim moderatore da nikad ne diraju ovu temu.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Već je nebrojeno puta rečeno da je upravo ovo tema na kojoj možeš pisati o Hajduku, Rijeci i ostalima tako da ne vidim problem.
  • Milki1
    1
    A realno koga ces pratiti ako ne njih ipak su nam najveci rivali pa i oni nas gledaju… i nemoj te mi sad rijeka je ovo ono kakav hajduk…
  • rokikaciga
    3k
    Jebemti znam nekad odgledat random utakmicu random lige na Arenasportu, zasto ne bih gledao utakmice Hajduka? Ovisan o nogometu, nema lijeka...kaj da delam
  • Dzoni
    1.7k

Zato sam ja pratio tekme kvalifikacija za konferencijsku ligu, i to ne radi kladionice
  • Mali Zeus
    18.6k
    Blokirao sam Rijeku, Hajduk i Osijek na svim društvenim mrežama, ne zanimaju me. Davanjem publiciteta im samo idete niz dlaku. Mnogi navijači Dinama bi svoju emociju trebali usmjerit više prema svom klubu nego sprdanju konkurenata, praćenju njihovih utakmica i slično. Vrijeme/pažnja u današnjem svijetu je vrijedna valuta koju mnogi unovčavaju. Ja pored svojih obaveza i praćenja Dinama nemam vremena a ni volje pratit druge klubove, rijetko uopće pogledam neku utakmicu liga petica.pešća

Ok, ti imaš svoj stav i stil, drugi članova imaju drugačiji stav i životni stil. Ne znam koja je točno svrha tvog upisa?
  • NORTE
    17.5k
    Povremeno pregledam par zadnjih stranica svakog kluba "velike četvorke" na snetu, evo jedan sjajan potpis nekog tovara:
    "prvaci 34/35"

To me podsjetilo na legendarni komentar jednog tovara prije 10+ godina koji je umislio da će za koju godinu postat neka sila... citiram:
    "Lito 2017., ko će to priživit."
    Dan danas su Hajdug.
  • Crni86
    12.6k
    Tovari prema natpisima navodno zainteresirani za nekog ofenzivnog veznog iz portugala… nema mi to previse smisla s obzirok na njihov kadar ali dobro vidjet cemo
  • Sajla
    10.8k
    jesu i njega 2 godine skautirali kao Bambu?
  • Laugreano
    4.5k
    Joao Mendes, dobar je igrac, vjerojatno ima dobrih klubova zainteresiranih, tako da sumnjam da ce kod njih.
  • Paggini
    59.2k
    Tovari kad djeci za 20 godina budu prepricavali period poslovanja od 2020 - 202x:

w=525
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.