Mislim taj Pafos od nas hoce 4 milje za Šunjica a ovog poklanja za 400k?! WTF — ElDorado
da je Beljo potpisao za Hajduk pratili bi ga novinari od aerodroma — ElDorado
ne vidim ništa loše u tome da se navijačka baza malo nahajpa. — Zagi
Dovodimo jednog od najskupljih igrača do sada.Teško da če pasti liječnički. Zašto ne radimo više na promidžbi?
Ne zazivam cirkus ali ne vidim ništa loše u tome da se navijačka baza malo nahajpa. — Zagi
Ja bih rekao da nam treba.Na kraju da li nam je takva promocija uopce potrebna? Ja bi reko da ne. — Crni86
Koje i guramo li ju?Imamo mi dovoljno druge promocije kojom se treba gurat. — Crni86
Ovisi kaj misliš pod guranjem u fokus. Nisam to zamjetio niti kod jednog ovogodišnjeg novog igrača.Beljo ce se gurat u fokus kad potpise ugovor i to mi je najnormalnije. — Crni86
A zamisli cirkusa da ga najavjuljemo, da klub pise inicijale, objavljuje njegove siluete, slike iz djetinjstva ili stajaznam, da bi na kraju na nekom ljecnickom otkrili neku ordenu srcanu manu (nedaj Boze) ili nesto ozbiljno sto se do sad nije otkrilo.
Transfer se otkaze, a mi ostanemo posrani i popisani. — jedan u nizu
Ovo bi bilo sigurica ali je jako teško kod nas tako dugo sve skrivati.Neka on potpise ugovor, i onda neka tjedan dana tease-ju sa njegovim predstavljanjem — jedan u nizu
Pa dobro, ovo su ekstremi i to kaj se kod nas događalo s tim liječničkim je pitanje kaj je zapravo i bila istina, od svega kaj su nam pustili van.
Ne radi se o nekom no name ili nepoznatom igraču s druge strane svijeta. — mlinchica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.