• Pacho
    2.4k
    Čini se da Bamba neće moći nastaviti, nije se vratio na teren, već je prošao iza gola i ukazuje mu se pomoć na klupi. Hajduk je u ovom trenutku s igračem manje.

Ozlijedio se mladi Hajdukov stoper, Mlačić. U pitanju je gležanj. Zasad će nastaviti igru.
  • Paggini
    59.1k
    S kim tovari igraju uopce?
  • Keyser Soze
    14.8k
    Croatia Zmijavci, 1-1 u 60. minuti
  • veselko tenžera
    4.6k
    Hajduk bez Livaje = Zmijavci.
    A ni s njim nisu puno bolji. Živo me zanima kako će Garcia igrati svoj nogomet s 4 drvene noge na stoperima. Miriši na Fabiov uberpressing.
  • shameless86
    346
    vec zicaju penale..prvenstvo nije niti pocelo
  • mlinchica
    3.4k
    Pa evo prosle godine smo dovodili onog Alzirca i pola zone je svrsavalo da bi na kraju pao lijecnicki .jedan u nizu

Kaj se nije pisalo ovdje da taj Alžirac igra redovito i to dosta uspješno? Zato velim, tko zna kaj je zapravo bila istina od informacija koje su u to vrijeme puštane van.

Svejedno, postoje uvijek iznimke ali to ne treba biti razlog potpunog odustajanja.
    Meni ne smeta i da se čeka pregled pa onda ali nemaš onda ovo kaj sam gore spominjala, kaj se redovito radi po klubovima.
    Vidim sad da je ot, sorry..
  • Keyser Soze
    14.8k
    Livaja ušao i minutu kasnije asistirao za gol, bez njega nisu ništa mogli.
  • Zagreb1992
    2.5k
    Dobro kak vam se da gledati prijateljske od tovara ? hahah
  • Keyser Soze
    14.8k
    Ma na moru tu ljudi gledaju pa sam škicnuo sad, al kažu da je čim je ušao zabio i asistirao, do tad bijeda prvih sat vremena.
  • Mlađi referent
    13.4k
    Hajduk bez Livaje = Zmijavci.
    A ni s njim nisu puno bolji. Živo me zanima kako će Garcia igrati svoj nogomet s 4 drvene noge na stoperima. Miriši na Fabiov uberpressing.
    veselko tenžera

Je, mi briljiramo na pripremama
  • NORTE
    17.5k
    Je, mi briljiramo na pripremamaMlađi referent

Ne pratim njihove pripremne tekme, ali njima je europska tekma za tjedan dana.
  • Hrc-Vg
    830
    Tovarski X računi najavljuju Brekala…
  • Hnlovac
    2.6k
    Veliki kompleksi, ne znam kak je hajduk ljudima to uspio dati ali očito je
  • GOAT
    3.5k
    Treba vam otvorit hajduk temu
  • ElDorado
    4.7k
    Kad smo već kod Brekala. Gledao neki dan podcast s Mariom Jurićem. Uglavnom kad se vracao iz inozemstva glava mu rekao sutra potpisujemo ugovor sve dogovoreno i nakon toga svinjokradica mu se više nikad nije javio.
    Drugi dan zove ga Vulić a Jurić mu je rekao ‘ne mogu, moje srce je plavo, ne mogu ja to’. E to je dinamovac!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.