• Crni86
    25.2k
    moraju ispucat kvotu za danas. Sutrasnji dan je rezerviran :wink:
  • Nogo
    13k
    Otključao je bio profil, stavio objavu kao oproštaj, pobrisao objavu i opet zaključao profil.
    Više mi to izgleda kao da ništa od njega više.
  • tp1997
    3.5k
    A i on isto kao prosječna srednjoškolka majke ti
  • badjibadara
    10.9k
    Baš jebena tinejdžerica
  • Noel
    25.7k
    Piškiću Kakiću Mierez. Uzmi telefon zovi Zvoneta nek organizira otmicu, samo daj znak da si spreman, nećemo te dat izručit natrag u Emirate. To ti obećanje plava vojska, Plenković i Theophil Catherine.
  • Keyser Soze
    21.4k
    To sad ili ono kad je obrisao video?
  • Nogo
    13k

Ma ono prije.

Ako nekoga zanima šta je danas stavio na story.

Screenshot-20250715-193630-Instagram.jpg
  • jedan u nizu
    20.2k

I to sa oranice u Gorici slika :cool:
  • veselko tenžera
    8.9k
    Siguran sam da mu poslodavci blagonaklono gledaju na ove silne blagoslove koje isijava a društvenih mreža.
  • Krulek
    1.5k
    Čudno mi je to s Mierezom. Ako ne želi doći zbog manje love ili mu problem prave agenti i/ili klub neka kaže da neće doći i točka. Ovako je sve to prilično neozbiljno, a i Dinama po svim novinarskim pričama guraju prema nekakvom Bakraru ili sličnim opcijama koje bi bile u ravnini sa Marićevim pogreškama.
  • tp1997
    3.5k
    mu problem prave agenti — Krulek
    Ovo mi nije jasno. Zadnja je igračeva, nije agent robovlasnik da ga može na nešto prisiliti, niti je Mierez neka sirotinja da, ako mu je stvarno stalo doći u Dinamo, ne može postaviti ultimatum tim agentima pa makar morao naći nove
  • mlinchica
    7.5k
    Sletio, a nije nitko sletio. Depra mi ne gine. :broken: — Dragon1Warrior123

Vidiš da je sletio. :grin:
    Prerano si otišao pa si fulalo jedinstveni susret u zračnoj luci. Ali bilo je blizu.
  • Georginho
    973
    McKenna i Beljo sletili u Zg. Možemo reći da je sada to definitivno to, ako se nešto neočekivano ne dogodi na liječničkom. Idemo dalje.... :cool:
  • BPAM
    347
    Kaže Mierez da mu je Bog poslao poruku i napisao : Znam da nisi uspio.
  • Pacho
    21.9k
    Evo objavio je jos jednu poruku.

La gaviota se disuelve en el agua, la vida en el amor, el amor en las lágrimas. Te amo. Y si tú no sabes amar, entonces no puedes entender ni mi amor por ti ni lo que el amor significa en la vida — pero aun así, te amo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.