• Crni86
    18.3k
    moraju ispucat kvotu za danas. Sutrasnji dan je rezerviran :wink:
  • Nogo
    9.5k
    Otključao je bio profil, stavio objavu kao oproštaj, pobrisao objavu i opet zaključao profil.
    Više mi to izgleda kao da ništa od njega više.
  • tp1997
    2.3k
    A i on isto kao prosječna srednjoškolka majke ti
  • badjibadara
    8.2k
    Baš jebena tinejdžerica
  • Noel
    17.7k
    Piškiću Kakiću Mierez. Uzmi telefon zovi Zvoneta nek organizira otmicu, samo daj znak da si spreman, nećemo te dat izručit natrag u Emirate. To ti obećanje plava vojska, Plenković i Theophil Catherine.
  • Keyser Soze
    17.4k
    To sad ili ono kad je obrisao video?
  • Nogo
    9.5k

Ma ono prije.

Ako nekoga zanima šta je danas stavio na story.

Screenshot-20250715-193630-Instagram.jpg
  • jedan u nizu
    16.7k

I to sa oranice u Gorici slika :cool:
  • veselko tenžera
    6.4k
    Siguran sam da mu poslodavci blagonaklono gledaju na ove silne blagoslove koje isijava a društvenih mreža.
  • Krulek
    1.1k
    Čudno mi je to s Mierezom. Ako ne želi doći zbog manje love ili mu problem prave agenti i/ili klub neka kaže da neće doći i točka. Ovako je sve to prilično neozbiljno, a i Dinama po svim novinarskim pričama guraju prema nekakvom Bakraru ili sličnim opcijama koje bi bile u ravnini sa Marićevim pogreškama.
  • tp1997
    2.3k
    mu problem prave agentiKrulek
    Ovo mi nije jasno. Zadnja je igračeva, nije agent robovlasnik da ga može na nešto prisiliti, niti je Mierez neka sirotinja da, ako mu je stvarno stalo doći u Dinamo, ne može postaviti ultimatum tim agentima pa makar morao naći nove
  • mlinchica
    4.5k
    Sletio, a nije nitko sletio. Depra mi ne gine. :broken:Dragon1Warrior123

Vidiš da je sletio. :grin:
    Prerano si otišao pa si fulalo jedinstveni susret u zračnoj luci. Ali bilo je blizu.
  • Georginho
    469
    McKenna i Beljo sletili u Zg. Možemo reći da je sada to definitivno to, ako se nešto neočekivano ne dogodi na liječničkom. Idemo dalje.... :cool:
  • BPAM
    312
    Kaže Mierez da mu je Bog poslao poruku i napisao : Znam da nisi uspio.
  • Pacho
    12k
    Evo objavio je jos jednu poruku.

La gaviota se disuelve en el agua, la vida en el amor, el amor en las lágrimas. Te amo. Y si tú no sabes amar, entonces no puedes entender ni mi amor por ti ni lo que el amor significa en la vida — pero aun así, te amo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.