• skener
    6.8k
    Danas je dan kao stvoren za jednog Dabca
  • fakin
    2.3k
    Rekli su da je utorak Dan D. Cekamo s nestrpljenjem razvoj situacije
  • ShanKu
    1.9k
    Možda je Mierez član Kohorte :sweat:
  • IvanS
    457
    Jel se danas očekuje malo d u notifikacijama na mobu?
  • Mali Zeus
    20k
    ta sreća kad vidim malo d na ekranu je neopisiva. Tu i tam se razočaram jer bude neka nevažna vijest, al kad je vijest da je netko potpisan srce mi bude ko kuća.
  • mokoxax468
    1.4k
    Ne poznaješ bol ako ti srce barem jednom nije bilo slomljeno zbog malog slova d u notifikacijama, a ono objava za akreditaciju novinara :cry:
  • JakovK6
    288
    Nadam se da nisam jedini koji ne kuži ovaj dio sa obavijesti sa slovom d. Ako se radi o obavijesti u DinamoPlus aplikaciji, ne kužim kak ja nikad ne dobim obavijest iako imam uključene obavijesti za tu aplikaciju. Ako je nešto drugo, molio bih da mi objasnite jer se osjećam bedasto :D
  • rioda
    12.3k

Postoji još jedna aplikacija, GNK Dinamo se zove
  • IvanS
    457
    Nadam se da nisam jedini koji ne kuži ovaj dio sa obavijesti sa slovom d. Ako se radi o obavijesti u DinamoPlus aplikaciji, ne kužim kak ja nikad ne dobim obavijest iako imam uključene obavijesti za tu aplikaciju. Ako je nešto drugo, molio bih da mi objasnite jer se osjećam bedasto :DJakovK6

Danas gledaj :)
    Tome se doduše svi nadamo da će biti danas, recimo kada budu objavili da su potpisani ugovori s Beljom i ostatkom ovih što se spominju zadnjih dana a mi nismo sigurni dok taj mali famozni d ne iskoči.

Sad vidim da je @rioda napisao. Aplikacija GNK Dinamo.
  • BPAM
    312
    Sad se Bakrar posvuda počeo spominjati...
  • tp1997
    2.3k
    Bolje neka onda Topić bude treći napadač nego da plaćamo Bakrara
  • Laugreano
    4.8k
    Prestanite sa tim Bakrarom. Vec 3 prijelazni rok mediji pumpaju. Ne dolazi sigurno kod nas. Beljo je zavrsen, pa sad moraju naci nesto da ljudi klikaju. Barem tu nemojte padat na te fore.
  • dbut
    130
    frend skot kaj kaze za McKennu:
    It's a strange one. He was on loan at Ayr United (my team) back in 2016 and he wasn't very good at all. Then he went back to Aberdeen and within a season or two, turned it around, and he was being linked with loads of big clubs.

He's a big guy; Got a bit of pace about him so I think he'll be a good signing. He's had an interesting career now

Saying that, I always think he's liable to make a bad mistake every match
  • Crni86
    18.3k
    Vec se drugi dan dize hajp da se danas treba ocekivat malo d, a lijepo je pisalo da bi beljo u utorak trebo doc u zagreb, a u srijedu obavit ljecnicki.

Cisto da ne nastane shizofrenija ako danas ne bude objave.
  • Droljo
    23.5k
    Možda objave bakrara danas :snicker:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.