• GOAT
    3.5k
    iuušić :lol: dost dobar font
  • Jay
    2.1k
    Ne može bit loš golman ekipe koja je uzela duplu krunuKeyser Soze

Dupla kruna na Cipru, znači i Šarlija je dobar obrambeni po tome.
    Neka su ga doveli, miriše na novog Kalinića
  • Blueshadow86
    3.7k
    I tako je prgavi Lučić u manje od 6 mjeseci od 1. golmana postao 3. golman ekipe :grimace: Nakon high kicka Galešića i krošea Mišića, sada je na red došao i nokaut.
  • immerwieder
    1.5k
    vrlo razborito od Ivušića,
    osiguran ulaz među 3 golmana za svjetsko
  • Noel
    13.2k

Isto je bilo sa Lučićem kao sad sa Ivušićem. Naš mesija koji će nas na golu odvest do titule. Kratko trajalo,tak bu i ovo sa Ivušićem. Nevjerojatno iz sezonu u sezonu iste fore im prodaju..
  • serbus
    5.2k
    Kaže Lučić voćkice mi sjebale život...
  • rioda
    9.2k
    Ivušić je samo prijelazno rješenje do dolaska Neuera :lol:
  • Blueshadow86
    3.7k
    Mene samo zanima gdje je papučar i koja će biti njegova funkcija nakon završetka igračke karijere? Navodno ostaje u klubu, ali koja će biti njegova uloga? Ambasador ili koji racku? :grimace: Moglo bi biti nešto slično kao što je onaj degenerik Subašić bio... da sjedi na klupi, maše, sere i na osnovu imena vrši pritisak na suce.
  • San Lorenzo
    19.9k

Meni je pak uvijek bio da mi nit smrdi nit miriše, ništa posebno, solidan na crti, slab u istrčavanju, nije neki spektakl u igri nogom...neće on njima donijeti ništa više ni manje bodova nego Lučić.
  • Tvrdica McTvrdi
    1k
    Šteta, najbolji omjer cijene i kvalitete realno koji smo mogli sada dobiti.
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Mene samo zanima gdje je papučar i koja će biti njegova funkcija nakon završetka igračke karijere?Blueshadow86

Čini mi se da sam negdje pročitao da će on biti desna ruka Vučeviću, odnosno tehnički direktor.
  • bbb medimurje
    4.2k
    Sad gledam. Ivušić je bio jednom najlošije ocijenjeni golman lige (zadnja sezona), a u predzadnjoj je samo jedan bio lošiji od njega. Ja njega pamtim kao baš dobrog golmana i ovo mi je baš čudno.

Vjerojatno je to odgovor zašto ga se Pafos riješava i zašto je ovim debilima dostupan.
    marcio amoroso

sofascore ima dosta cudne algoritme za golmane, znam da u ocijenu ulazi tocnost dugih lopti
  • vjeko1701
    16.5k
    Ja ga pamtim kao stabilnog golmana koji neće primiti kaj ne smije ali neće baš ni spašavati neka čuda.

Čim je Osijek prešao preko granice, redovno je primao par komada a u reprezentaciji je branio u onoj katastrofi protiv Austrije (ako se ne varam)

Njima će dobro doći stabilnost i sigurno radi njega neće gubiti bodove al nisam baš siguran niti da će im ih on donositi.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Toni Silić, naime, traži odlazak. Vratar koji je ponikao u Akademiji 'bijelih' je branio pet prvenstvenih utakmica u finišu prošle sezone. Po općem sudu je to odradio dobro, te je na pripreme krenuo kao prvi čuvar mreže. Dolaskom Ivušića je jasno da seli na klupu, te je već komunicirao želju za odlaskom prema sportskom direktoru Goranu Vučeviću.
  • NORTE
    17.5k
    Ne može bit loš golman ekipe koja je uzela duplu krunuKeyser Soze

Pafos nije uzeo duplu krunu.
    Lp.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.