• Liks90
    3.4k
    Jel se za ukupna brojka prodanih godišnjih? Hvala
  • criticus
    4.3k

Kužim da je ovo moguće jer UEFA neće tražiti tu svoj kontigent i za prelazak na Kranjču će svi ti ići na navijačku tribinu pa nema neke prevelike prepreke da se malo podigne brojka.

Ako je moguće podijeliti podatke od prošle sezone (ako nije povjerljiva info, ako je razumijem):
    1. Koliki je postotak dolazaka godišnaka na SD i na ZD?
    2. Ako se dobro sjećam Sanjin na prošlogodišnjoj konferenciji ili Globan možda u nekom intervju neslužbeno, da je isplativije prodati godišnju za ZD radi matchday prihoda. Znam da je glupo ovako bez izvora, kad stignem pronađem, ali zanima me "isplati" li se prodati više godišnjih za SD u odnosu na ZD?
    3. Koliko je uspješna bila opcija "prepusti moje mjesto"? Također odnos SD vs ZD. Ovo je bitno za pitanje hoće li povećan broj godišnjih na SD uzrokovat i više praznih mjesta na toj tribini na malim utakmicama ukoliko odaziv na akciju nije značajan?

Hvala.
  • Damir1986
    208
    Jedini problem je što će opet osjetan dio "navijačke" tribine biti ljudi koji to nisu.
  • nemapredaje
    5.6k

S dvije funkcionalne tribine na stadionu je to nažalost neizbježno.
  • ZGBhoy
    1.8k
    Znaci samo 5000 Godisnjih je bilo u prodaji ?!

Sezonske ulaznice nisu uspjeli kupit svi koji su danas bili u redu na Maksimiru, neki su izvisili. Zato što je u prodaju pušteno tek malo više od 5000 ulaznica. Dinamo se tako priprema priprema za selidbu na novi stadion u Kranjčevićevoj jer će tamo, na objektu kapaciteta 11.600 mjesta, moći biti maksimalno toliko pretplata ili sezonskih ulaznica.

Pise na Index clanku
  • Direktor
    129
    Pošto se već zna da će na Kranjči maksimirski zapad ostat zapad, sjever se seli na istočnu tribinu, ekvivalent koje tribine će bit maksimirski istok?
  • Neron53
    1.8k

Ne vjerujem da je stavljeno u prodaju toliko godisnjih.
  • Papastrumf
    17.6k
    Sjever 2.900, zapad 2.200.
  • Neron53
    1.8k
    Opa...veliki pomak
  • Niko1986
    2.3k
    Koji je onda plan za iduću sezonu? Hoće se gledati dolaznost pa ići u smanjivanje broja godišnjih za Kranjču?
  • Tercel
    505
    Pitanje. Barkod sa godišnje se ne može odmah učitat na profil u aplikaciji niti na profil na tickets.gnkdinamo.hr ? U aplikaciji baca grešku, ali izbaci broj godišnje i taj broj bi morao bit dobar?
  • Efes Pilsen
    11.8k
    U aplikaciji stoji i dalje datum prosle sezone, pa kad se odradi update od strane kluba na 25/26 vjerujem da ce se moci opet dodat.
  • skener
    5k
    Mislim da u aplikaciji piše i dalje godišnja 24/25.
    Vjerojatno se čeka 1.8 da se resetira pa se učitaju nove godišnje

Edit: Efes me preduhitrio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.