• FelceAzzurro
    529

Onda bi kukali o fontu slova i brojeva na semaforu?

Kako je momak iz Uskoplja uspio kupiti godisnju prije 10ak minuta, a vi kukate da se rasprodalo?
  • Mali Zeus
    18.5k
    :lol: :grin:

Taman kad misliš da si sve pročitao.
  • Crusades
    16.9k
    Sralo se po klubu za Bratislave, Rujevice i slično, a sad nitko da bi pohvalio kad su pustili svima koji su danas došli da kupe godišnju
  • Tvrdica McTvrdi
    1k

Ja ne kukam jer ne sudjelujem u ovom, općenito postavljam pitanje. Ne izgleda mi to kao neka nemoguća misija. Pa u Cinestaru ti na displayu piše koliko je za koji film ostalo
  • Paggini
    59k
    a sad nitko da bi pohvalio kad su pustili svima koji su danas došli da kupe godišnjuCrusades

Zašto lažeš????
  • MateG
    41
    Slažem se s kolegom, sama činjenica da je Papastrumpf dosao tu i napisao situaciju i rekao da će se možda povećat broj dostupnih zbog broja ljudi je po meni jako pozitivna, respect za ljude u tom pogledu maksimalno. A čim još ne dolazi obavijest nikakva, vjerojatno nije rasprodano sve do posljednje

Edit: bio bih jako sretan da se Papastrumpf opet oglasi s brojevima prodanih i sl. iz znatiželje, ili netko upoznat, ali vjerujem da ljudi imaju i svog posla i da će prokomentirat prije ili kasnije
  • Crusades
    16.9k
    Zašto lažeš????Paggini

Jer sam član vladajuće partije u NR Sjevernoj Koreji
  • Neron53
    1.8k
    Kazu da su blagajne zatvorene. To je to.
  • slavkomao
    49

Ja sam cekao danas, ali nisam kupio zeljenu kartu za zapad dolje.
    Dosao sam jutros oko 08:30, na kiosku sam bio oko 10:55.
    Par ljudi je reklo da ce se mozda pustiti dodatni kontigent za zapad, ali nazalost nisam to docekao.

Malo me zalosti da nisu pustili jos, bilo je jos ljudi (solo ili roditelji s klincima)…

Ne vjerujem da bi problem bio dodatnih 300 godisnjaka za zapad….
  • Dani Olmić
    1.8k
    Na kolko clanova smo bili koncem 2024?
  • MateG
    41
    GNK Dinamo ovim putem obavještava navijače o tome da su rasprodane sve godišnje ulaznice za sezonu 2025/26.
    Zaključno sa ovim ponedjeljkom popunjen je kapacitet predviđen za godišnje ulaznice za tribinu Sjever dolje i Zapad dolje.
    Uoči nadolazećih utakmica GNK Dinamo na stadionu Maksimir, u prodaji će biti dostupna određena količina pojedinačnih ulaznica za prodaju, kao što je bilo i uobičajeno.

Edit: objavili na aplikaciji
  • Purgeri
    1k
    Zapada nije bilo od cca 10. Al je zato očito omogućena kupnja sjevera koliko shvaćam svima koji su bili u redu
  • Neron53
    1.8k

Za sjever ih je i bilo u ponudi vise nego duplo
    Kao i prosle godine, svi koji su dosli u red do 12h su kupili sjever.
  • din
    877
    Znači sjever ima više od 50% tribine godišnjake?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.