• Žan
    738
    Iduci tjedan Cordobu jos jednom predstavit uz nova pojacanja !
  • Dani Olmić
    2.1k
    IMG-1630.jpg

Nadam se da ima meda :100: :fire:
  • Izet Hajrović
    6.3k
    sudeći po prezimenu admina, ne znam baš. :joke:
  • NitkoBitan
    34.1k
    Legendarni admin Sivonjic aus Osterreich, mozda mu nisu najjasnije stvari oko Dinama ali zato ne ide na tekme. Alkar zavezanih ociju.
  • Dani Olmić
    2.1k
    Ajmo ljudi pozitivno i bit će :fire:
  • Odani Zgd
    1.1k
    Možda bude neka ponoćna bomba,slično tovariji s Ultrom
  • rioda
    12.4k
    Dobar primjer kako se vijesti prošire bez ikakve podloge. Ovaj put je temelj za objavu žvrljotina Krušelja u onom članku
  • rokikaciga
    8.6k
    Ionako je Kova uigravao da se branimo 442 kada igra Mudri sa Kuletom ili nekim drugim u spici

Sad zamislite u napadu Miereza i Belju
  • ElDorado
    8.5k
    Krušelj sigurno ne zna ništa i naravno da je bezveze bljeznuo. I sad svi prepisuju od njega.
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    ma bilo je i europskih tekmi.tu ,Ma.kazem kao i prije ,daj boze da se uklopi dibromu nas sistem, da mu lijepo bude.,dobije samopouzdanje i ispadne najbolji ikad. Ja Sam najmanji problem i nikad mi nece biti tesko priznati i reci ok ,sjebao Sam se tu ,hvala bogu ispalo je dobro. I lagano pojedem.govno . pa nije sramota pogrijesiti u procjeni. Moje greske ne kostaju klub haha, a pogrijese i strucniji ljudi os mene. Samo Sam rekao da mene i mnoge nije odusevio u tih 6 mjeseci koje Sam ga gledao. A da dusu ne grijesim nisam ga pogledao niti jednom u spanjolskoj. Daj boze da ja pogrijesim i da on bude nas novo Theo ali nek prvo dodje pa ce ekipa komentirati. Nema bolje kritike i majstora od zone
  • mlinchica
    4.6k
    Dinamo treba podršku i treba strpljenja. Rekonstrukcija koja je trebala biti odrađena ili započeta već davno se sada radi odjednom.marcio amoroso

Super si ovo sve napisao.
    Moramo se svi sabrat i naučit strpljenju, usvojiti neke nove navike, kak je @Zagi napisao neki dan.

Ono kaj bi dodatno pomoglo je da Zvone organizira tu presicu prije početka sezone i obrati se članovima i kaže nešto slično ovome. Malo o planovima, malo o tome da su svjesni svega, malo da im najviše od svega treba podrška navijača i sl.
    Takvi potezi smiruju ljude. Ne trener, ne igrači nego Zvone.
    I ne priopćenje, nego on osobno, ljudi ga trebaju vidjeti i čuti.
  • skener
    6.8k
    Mierez na popisu igrača koji idu na pripreme u Španjolsku
  • wolfgang14
    3.4k
    5+2M :groan: nadam se da je fake news. Najbolje bi bilo ga uzet na posudbu s mogućnošću otkupa da vidimo uopće u kakvoj je formi. Jer ovo su bolesne cifre
  • Beowulf112
    422
    Beljo je malo preplacen...ali mierez je top igrac...zna iz nicega stvorit sansu..zna kombinirat sa ostatkom ekipe...u pravim golgeterskim godinama...samo sta cemo s kuletom?sumnjam da ce kule biti treca spica...kuleta utopit dok se mozda koja milja za njega izvuc
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.