• CastAway1986
    3.4k
    Što je na kraju s transferom/posudbom Cordobe ? I ima li vijesti za novi ugovor RPG-a ?
  • Paggini
    58.7k
    Dečki, infosi, slomili smo Augsburg, čuo sam se s DDB

PSJwp4r.png
  • Slush
    961

Za par minuta Index: Doznajemo od insidera da je Beljo blizu Dinama i da se trenutno tusira. Takoder je obecao 20g i 10a ovu sezonu.
  • Paggini
    58.7k
    Za par minuta index:

ANKETA: Jel vam dobra ova slika Diona Drene i Belje da objavi?
  • Crni86
    12.4k
    vecwrnji je isto pisao da nacelno dogovor postoji ali da se oko nekih sitnica jos stvari peglaju.

Naravno da dok dogovor nije 100% postignut da Beljo sudjeluje u radu momcadi najnormalnije.
  • SAS1987
    17.9k
    Beljo treba u Ausburgu napraviti Andersona Costu - Glupi prekršaj za crveni karton nakon 12 sekundi u igri i spakirati za Zagreb :lol:
  • Paggini
    58.7k
    Beljo bi trebao objaviti odlazak u mirovinu, oprostiti se i onda za tjedan dana najaviti preko Fabrizia Romana povratak iz mirovine da odigra jos 3+1 sezone za voljeni klub.
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    trener Kopenhagena ga je izbacio iz momcadi i koristio jako malo ,samo iqd j morao . Sto govori i statistika ,u pola.godine svega 15 tekmi ,i u <a href="http://glavnom.na" target="_blank" rel="nofollow">glavnom.na</a> pocetku kad je stigao. Da ne dizem.neki.negativan hype , vjerujem samo onome.sto Sam vidio svojom ocima . Tamo se nije uklopio. To je definitivno,ko sumnja neka ide na forum od njih. A glupo je na osnovu statistiske njegov period u Kopenhagenu smatrati uspjesnim. Njima je trebao stopper,imali ga mukte ,i potjerali . Toliko , jedino semnadam da ga nece masno platit, da ce biti u rotaciji i da ga se tako i placa u tim gabaritima.
  • San Lorenzo
    19.9k
    5+2 za Beldžu, Bobanu očito nitko nije javio da smo se raspali bez Lige prvaka. :grimace:
  • rioda
    9.1k

Informacija je spomenuta unutar nekog blentavog članka o Miškoviću i transferima, ne bih to uopće uzimao kao ozbiljnu vijest
  • Keyser Soze
    14.7k
    Potrošivši 11 milijuna eura na nepoznate igrače, Dinamo se u međuvremenu tek sprema nagaziti na gas, pa će Boban za Diona Belju, navodno, na koncu ipak isplatiti 5+2 milijuna eura Augsburgu, a usput dovesti i Ramona Miereza. Plasman u skupinu Europske lige dopušta Bobanu da se raširi, ali samo ovog ljeta, jer prva trofejno sušna sezona znači borbu za financijsko preživljavanje...
  • Sajla
    10.7k
    u pola.godine svega 15 tekmiKujtim Shalla

Koliko sam vidio na TM, Kopenhagen je u tih 5 mjeseci dok je on bio tamo odigrao ukupno 18 utakmica, znači da u 3 nije igrao. U ostalih 15 je 14 puta bio starter, od toga 13 odigrao svih 90min. Još jednom je ušao u 2.pol . Po tome mi izgleda da je imao povjerenje trenera.
    Ali ti si ga gledao, a ja nisam pa ne mogu komentirati kakav je.
  • Damir1986
    199
    Potrošivši 11 milijuna eura na nepoznate igračeKeyser Soze

Krušelju su nepoznati igrači svi čiji menadžer ne plati 100 eura da ga se nahvali.
  • Odani Zgd
    660
    Zimski prijelazni rok i ovaj idemo sigurno preko 20 milja uloženih u momčad.Bome fina lova,u odnosu na koliko su ulozili konkurenti moramo promarširat kroz prvenstvo
  • NitkoBitan
    28.7k
    ali samo ovog ljeta, jer prva trofejno sušna sezona znači borbu za financijsko preživljavanje...Keyser Soze

JEL VAS GUSI :rofl:

Imamo mi i svoje sponzore, skrivene u maksimirskoj sumi... Znam ja koji su al ne smijem rec.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.