• Paggini
    58.7k
    Bas pogledao video s guštom, ali glavni zaključak je da je Mudražija toliko nesnosno lagan haha, svaki potez mu je poezija, kao da se lik rodio s loptom. Ove škarice da ne spominjem, čista klasa

I jako je smiješno koliko Neva bolesno ide na svaku loptu, reko momčino disi bio na loptama van 5 metara zadnje dvije sezone :lol:

A i moram pohvaliti Stojkovića za angažman, uvijek kad se snimaju ovakve simpa sitnice za Youtube ili TikTok, on je prvi uvijek koji se javlja da bude na videu, stalno mi iskače. Je da je mala stvar, ali i govori dovoljno o njegovom karakteru, dobar duh svlacionice, na terenu ima zaraznu energiju a bome i van nje.

Pohvale svakako za snimanje, slazem se s kolegom gore - dajte nam sto vise ovakvih videa, malo da smo i mi tamo, da osjetimo atmosferu
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Ovo je top, bas bi volio da ovaj nogotenis postane lagani serijal na pripremama
  • Mali Zeus
    18.4k
    I jako je smiješno koliko Neva bolesno ide na svaku loptu, reko momčino disi bio na loptama van 5 metara zadnje dvije sezone :lol:Paggini

Svaku viče pusti. :grin:
  • Bosskovitz
    17.5k
    Krajnje je vrijeme da se krene banirati šljam u komentarima, pogotovo šljam koji je već baniran na Zoni pa je nastavio tamo. Postoje ljudi koji ne vole Dinamo, koji nisu Dinamovci i kojima interes Dinama nije cilj, a takvi ne bi smjeli niti imati pravo izraziti svoje mišljenje na bilo kojoj platformi koja pripada Dinamovcima.
  • NORTE
    17.3k
    Dobar dizajn ove press pozadine.
    lbiI1ia.jpeg
  • Nolifer
    11.9k

Da, po meni puno ljepša pozadina, nego onaj full zlatni grb kod predstavljanja... :up:
  • serbus
    5.2k

Nemam te društvene mreže, pa pitanje jel možemo staviti da samo članovi mogu na službenim kanalima komentirati?

Barkod sa članske kao prijava vjerojatno bi pola zlonamjernih maknulo jer vjerojatno ni nisu članovi.
    A oni koji imaju viziju po njima boljeg i uspješnijeg dinama odmah si rade reklamu za buduće izbore ako su argumenti konkretni narod će ih prepoznati i možda dobiju mogućnost da to znanje i pokažu u praksi.
  • The Undertaker
    8.4k
    Još samo da nađemo nekog koji će objektivno procjeniti tko voli a tko ne voli Dinamo.
  • Mali dioničar
    17.7k
    Mudražija toliko nesnosno lagan haha, svaki potez mu je poezija, kao da se lik rodio s loptom. Ove škarice da ne spominjem, čista klasaPaggini

• Hnlovac
    2.6k
    Ja se nimalo ne slažem sa zabranom komentara na društvenim mrežama. Mi smo se protiv zabrana i borili. Slažem se ja da gamad koja dođe na društvene mreže govori gluposti i isto bih najradije da im se brani da pišu, ali tako nećemo moći dugo, i postoji opasnost da se pretvorimo u sektu

Protiv debila se treba boriti samo uspjehom da se svaki dan grizu kaj je demokratski Dinamo uspješan
  • miro
    6.9k
    Nije cenzura dobar put
  • mlinchica
    3.3k
    Zaboravlja se da se prvenstveno radi o nogometnom klubu, gdje je rezultat mjerilo raspoloženja navijača, simpatizera, pratitelja na dr. mrežama (prijateljskih i neprijateljskih).
    I kod dobronamjernih postoji granica izdržljivosti, a da neće kod ovih drugih, koji jedva čekaju posrtaj.

Borite se dobrim i kvalitetnim contentom protiv toga.

Zanimljivo je da ona objava pomoći rivalu je pobrala većinu pozitivnih komentara na mrežama, za razliku od Zone, npr.
  • Crni86
    12.4k
    U danasnje vrijeme treba imat zeludac za citat bilo kakve komentare. Ljudi su postali toliko zavisni i odvratni da je to bolesno. I nije to vezano samo uz dinamo, opcenito na drustvenim mrezama su takvi.

I nema to veze s klubom i navijacima, isti taj pero sere govna po fejsu i na drugim stranicama. I nisu to konstruktivne kritike vec ono klasicno hrvatski - serem govna cisto da nesto serem i izbacim frustracije kaj sam jadan. Nema tu ljeka nikakvog, ali je dosta zalosno.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Nema tu ljeka nikakvogCrni86

Bome ima i primjenjujem ga na svojim profilima. BLOK i zivot je ljepsi. Ne mogu oni pisat bezveznih komentara koliko ja mogu blokirat. Kad vec Dinamo nece ima ko oce :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.