• miro
    6.9k
    Šteta da nismo doveli Ivanušeca, čisto nogometno gledajući
  • rokikaciga
    2.9k
    Ovo je razlog zasto "Misic nemoze istrcat 50 metara u 3 sekunde"

Kaj je Misic sveta krava pa ga se stiti kao nepogresivog?

Blize golmanu su obje osmice i oba krila kao da igra desetku, Jakir se pati sa protivnikom a Miske lagano SECE

RK5lPD6.jpeg

Nemojte me jebat da ovo nije krivica Misica.
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Jednu stvar kod Galešića sam primjetio da uvijek bar 2-3 koraka previše se uvlači u golmanov prostor, npr. ,ovdje da je samo korak i pol bio više van spriječio bio pogodak.

To imaš ili nemaš, ali svaki štoper koji se previše povlači, znači da fali samopouzdanja ili nema percepciju sto ce se dogoditi.
  • rokikaciga
    2.9k
    daj pocni gledat utakmicu s otvorenim ocima. Ili predi na belu
  • Fan
    1.2k
    Nemojte me jebat da ovo nije krivica Misica.rokikaciga

Dobro, i ja tvrdim da je Mišić trebao bolje stajati i obrambeno reagirati, ali tvrditi da je ovo isključivo njegova krivica nakon što je Galešić ispao ko ratkapa je glupo...
  • hardek
    5.2k
    Stvarno ne mogu s Arberom više, radije ću gledati Godu na lijevom krilu nego njega. Pa jedan Goričan je bolje krilo od njega
  • JakovK6
    222
    pa ne mozes iskljucivo Misica krivit za ovaj gol. Stoper u 16m mora stajat blizu igraca, Galesic nema nikog i stoji 3m od igraca koji je na povratnoj.. necemo ga razapet zbog toga, ali necemo ni Misica. Histerican si malo previse
  • rokikaciga
    2.9k
    Ovo je primarno krivica veznog reda tj Misica. Naravno da je manji dio i na Galesicu. Ali da Misic istrci tu kontru onda se Gale ne bi toliko gubio
  • Dinamo Sector
    11
    Jao jedva cekam konkretnu špicu koja ce pospremati sve ove centaršuteve u mrežu...
  • NVKOD
    5.8k
    Villar sigurno najbolje ime u drugom poluvremenu. Čovjeku se lopta lijepi za nogu, uz sve to odlično je uposlio nekoliko puta suigrače koji nisu mogli realizirati svoje šanse.
  • Paggini
    58.6k
    Direktni krivac je Gale, u manjoj mjeri i Jakir, ali Misic uvijek stoji previsoko za svoju poziciju, to se pise na forumu i vrti po podcastima vec dvije godine. On je šestica koja se ponaša kao osmica a diže se kao desetka, jednostavno ostaje previse prostora iza njega i u prostoru kojeg bi on u obrani trebao pokrivati
  • Benito
    1.3k
    ako i malo kužiš nogomet znaš da pozicije u nogometu nisu konstantno fiksne...pozicije se promijene jer te igra tako vodi pogotovo u veznoj liniji a po slici koju si stavio villar i stojković su iza Mišića jer ga je presing povukao preko njih dvoje...
  • Kumerle
    610
    Topić već drugi put ne zna loptu uštopat. Taj nije razliku ni u Sesvetama radio.

Dva metra od Dinama!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.