• Dani Olmić
    1.8k
    Mišić vise nije za prvih 11 po meni … to je jos taj „virus“ kojeg se treba rijesit od prosle sezone
  • Damir1986
    199
    Šta glume ovi iz Primorja jel se mora netko ozlijedit
  • miro
    6.9k
    Evo gledajući ovu akciju, jel nije Galešić trebao pokrivat povratnu loptu? Pa nema nikog drugog u 16ercu, a na drugoj stativi imamo igrača. Jebemu, jel to zbilja tak komplicirano
  • Mlađi referent
    13.4k
    Glupo ispucavanje, nepracenje igrača na krilu, povratna u 16, udarac po podu.Paggini

Ako ništa, nadam se da će ovaj period obrambenog križnog puta uvesti u mainstream dinamova navijača da je bolje povremeno primit gol jer se poigravaš u obrani i pogriješiš, nego primit svaku na volumen akcija koji daješ protivniku ovim glupim i nepotrebnim ispucavanjima.
  • don
    14.1k
    pa majku mu je li toliki problem bit blizu igraču na povratnoj..
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Jebote, Villar valjda najfauliraniji igrač na pripremama... Jedino ga tak protivnici mogu zaustavit. Que jugador :fire:
  • Damir1986
    199
    Ovo je gol stoperskog para. Prvo Jakirović spava, onda Galešić ne čuva svoga. Ne može Mišić 50 metara stići u tri sekunde nakon duge lopte.
  • rokikaciga
    2.9k
    A gdje je za famozna sestica? Gale je istrcao u blok a nama vezni igraci igraju dzepni biljar na 25 metara
  • Milki1
    0
    Zna se tko je mentor soldi…
  • Ruki93
    86
    Svi znamo Mišićeve probleme al za ovaj gol nije kriv, Galešić je to morao pokrit, previše je blizu Čavlini bio.
  • Carmichael
    90
    apsolutno je trebao Galešić bit barem dovoljno blizu da stigne ući u blok, ne previše da mu taj isti ne uleti iza leđa, ali ovo se mora blokirati
  • Mr Anderson
    12.8k
    Evo gledajući ovu akciju, el nije Galešić trebao pokrivat povratnu loptu? Pa nema nikog drugog u 16ercu, a na drugoj stativi imamo igrača. Jebemu, jel to zbilja tak kompliciranomiro

Ma najlakše srat po Mišiću koji je najmanje kriv. Prvo greška Jakira jer je zaspao, a Galešić mora izaći na tog igrača jer nema nikog drugog, a RPG je već zatvorio drugi.
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Ne prati se svoj igrač, ne prati se povratna, Mišić i Villar stoje na 20 metara od gola, totalno disfunkcionalno, u trenutku dok primamo gol. Jakir ju je izbio do naše klupe i očistio uz liniju, ovaj ju vratio napamet. Ne znam što je trebalo uradit?

Toliko puta viđeno, toliko primljenih golova po istoj špranci. Tu ne pomažu ni Radeljić ni Mckenna.
  • miro
    6.9k
    Ma kakva 6 šestiica, napucana lopta naprijed i povratna. Ali to nam je najmanji problem, ljudi mi nemremo 2 akcije odigrat u sat i pol. Malo sam već zabrinut, ne izgleda ovo dobro
  • Damir1986
    199
    Villar je predobar. Hoxha je glup.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.