• crophantom
    1k
    Za ovu fazu priprema, pogotovo obzirom na broj novih igraca, ja zadovoljan.
    O nekoj taktici cemo suditi nakon 2. Djela priprema i prvih par kola HNLa.
  • mosad
    1.6k
    Bezveze smo vratili Vidovica ako cemo ga silovati na krilu
    Hvala Maricu za Filipovica hehe
  • Crni86
    12.4k
    Bit ce sve okej. Ne sekirajte se.

Protiv kirbasa cemo vec vidjet veliki napredak. Jos kad dodu ova tri igraca plus beljo.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    I nakon cetiri i pol pripremnih utakmica razloga za optimizma nema. Igra se gotovo identican nogomet kao prosle sezone gdje se stvara malo a dopusta redovno 2-3 mrtvih zicera protivniku. Malo i zacudujuce s obzirom da smo se rijesili senatora. Ali mozda je razlog i do pada kvalitete.

Nisam strucnjak pa bih postavio pitanje kad tocno smijemo pocet ocekivat neke naznake napretka? Jos ima vremena do pocetka sezone ali smo sada i vec na polovici a ja osobno od pomaka vidim samo zanemarivu kolicinu :lol:

Mislim da je dodatno sranje sto ce prva tekma bit protiv Osijeka u gostima. Tamo se tradicionalno mucimo. A svi znamo kakva eskalacija ce bit ako kojim slucajem ne dobijemo.

Inace mislim da bi nam trenutno idealnih prvih 11 bilo sljedecih:

Cavlina - RPG, Gale, Dominguez, Vinlöf - Misic, Ljubicic - Stojkovic, Vidovic, Hoxha - Kulenovic

Dominguez mi se svidio za sada. Vinlöf je top. Vidovic ce bit pojacanje ali dajte covjeku da igra 10etku. Na krilu je to meh. Krila su nam kriticna pa bi zato Stojketa desno jer je pokazao da to moze dobro. Na lijevo krilo Hoxhu jer smatram da je bolji igrac od Lisice. Cak bi i Spiku prije Lisice.
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Čavlina, RPG, Goda, Villar, Lisica, Hoxha ulaze u nastavku kaže Bošnir.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Vidovic na krilu opasan kao 16godisnjak u nocnom klubu.
  • cibona
    5.7k
    Zašto Bošnir namjerno neprirodno i konstantno upotrebljava riječ "kaj"? Skroz neprirodno zvuči, pokušava tijekom cijele utakmice govoriti književno, a onda ubaci "kaj" misleći da će to oduševiti masu pred malim ekranima.
  • Ivek74
    1
    Nakon odgledane tri pripremne utakmice, i ovog prvog poluvremena nama na sredini treba jedan fantazist odnosno igrač koji može u sredini proči igrača jedan na jedan i da ima brzinu. To Vidović nema a Stojković je ipak više krilo nego središnji vezni. Ljubičić i Mišić su više radni igrači te mogu bljesnuti no u kontinuitetu da ti oni vode igru i daju vic igri ne možemo od njih očekivati. Naravno sve bi to trebalo bolje izgledati ako i kad dode Miarez. Tada će i naš presing bolje izgledati. Naravno kad se Varela vrati na krilo dobit ćemo još jednu dimenziju više jer nijedan krilni igrač nema ni približno kapacitete kao Varela.
  • Fan
    1.2k
    Vidovića i dalje puno forumaša rado vidi i gura na krilo, a tamo odigra dobro svaku treću utakmicu. Čovjek je zvijer na desetki i tamo bi ga zacementirao kad smo ga već doveli i ima veći potencijal na toj poziciji od Stojkovića, koji je i dalje vrlo dobar, al ga Kovačević tamo očito primarno ne vidi valjda zbog "divlje" igre. E sad, Stojko je pokazao da zna bit prodoran na krilu u nekoliko utakmica, ali ovakve tekme ko danas mu ne rade uslugu pa je pitanje kaj onda s njim, trošit ga na krilu ili izmjenjivat se sa Vidovićem...
    Volio bih da Horvat odigra desno krilo drugo poluvrijeme jer mi se čini da ima nešto u njemu.
  • Paggini
    58.6k
    misleći da će to oduševiti masu pred malim ekranima.cibona

Odnosno 30 tipova na zoni :lol: koje BTW NI NE POZDRAVI
  • Blue Label
    107
    Čim je ušao Villar odmah je bolji protok lopte, za razliku od Ljubičića sa njim se može odigrat dupli pas
  • JakovK6
    222
    Čak i da je forsirano kaj, meni ga je lijepo čuti..jebiga ak vam toliko smeta, imate mute
  • Fan
    1.2k
    Btw pohvala Kovačeviću što nije dirao stopere ulaskom u drugo pol. Jedini način za izgradit zid je što više uigravat isti par i svaka mu čast na tome, bez obzira što se radi o pripremama.
  • Mlađi referent
    13.4k
    Ne znam, ali meni je jednostavno Villar brutalan

Imam dojam da u svakom trenu ima spremno rješenje
  • Dinamo Sector
    11
    Villar je baš klasa... :victory:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.