• The Undertaker
    8.4k
    Molim komentatora da ne komentira igrače po nadimcima, nismo na bikijadi. Ovo ostalo je, s obzirom da nije profesionalac, korektno.
  • Zoran
    230
    Dal onda igramo danas u 11 sati protiv Primorja ? Isto na Dinamo plus prijenos ?
  • Ivdzo11
    7.7k
    Prvih 1️⃣1️⃣ za susret protiv NK Primorje Ajdovščina

Filipović (G)
    Valinčić
    Galešić
    Dominguez
    Vinlöf
    Mišić (K)
    Ljubičić
    Mudražija
    Stojković
    Vidović
    Kulenović

Klupa:
    Čavlina (G)
    Rajić (G)
    Živković
    Goda
    Villar
    Hoxha
    Soldo
    Pierre-Gabriel
    Lisica
    Kulušić
    Topić
    Bulat
    Jakirović
  • OsamŠest
    5.7k

Znači Stojković i Lisica na desnoj strani ove sezone.
  • San Lorenzo
    19.9k
    Trenutno najboljih 11 koje imamo, očekujem rapsodiju.
  • rokikaciga
    2.9k
    Kao što sam i predvidio kada je Lisica najavljen. Očito zato i Mihael Zec i dolazi.

Ljevo Vidović, Koxhga i Varela.
  • Dani Olmić
    1.8k
    Znaci plan je Stojkovica stavit na desno krilo - po meni dobra odluka - nadajmo se samo da ce ga zdravlje poslusat… inace bi ostali samo na Lisici

Edit: Ajde i na Topiću
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Zanimljiv sastav, vidit ćemo kako Mudražija funkcionira u “prvoj” postavi. Svakako je zaslužio tu šansu na pripremama. Izgleda da se i treneru iskristaliziralo da Lisica i Topić zasad nisu pokazali neke naznake da mogu biti igrači za prvi sastav.
  • El Madrigal
    516
    Ovako bih i ja složio prvih 11.
  • Zagi
    10.7k
    A i to da Stojković ne izgleda baš tako dobro na 10ci kako smo se nadali.
    Inicijalno sam izgleda previše podcijenio Mudražiju. Bio je stvarno dobar zadnju tekmu.
    Drago mi je da trener ne čeka previše sa nagrađivanjem dobrih igara (Mudri) ni sa kažnjavanjem loših (Živković).

Prve minute za Valinčića i prvi puta zajedno Dominguez i Galešić, u teoriji udarni par stopera za sada.

Imamo dobru momčad. Još kada se priključe ova trojica iz jučerašnjih transfer tema ...
  • OsamŠest
    5.7k
    Mudražija na 20 g/a ove sezone..
  • Crni86
    12.4k
    Najjacih 11 ovog trenutka. Bit ce zanimljivo vidjet kak ce odigrat
  • DiddyGuela
    3.8k
    Drago mi je vidjeti RupetinuPG na klupi ovu utakmicu. Pa neka se gospodin odluci igra li mu se ili ne. Ovo sto je pokazao na pripremama granici sa amaterskim nogometom. Tip baulja terenom ko drogiran.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Ako je Mudražija u prvoj, onda ovakva postava jedino ima smisla jer u vezi je od "kreativaca" samo Mišić pa Vidović i Stojković mogu biti kreativna krila. Da je na desnom krilu netko drugi, to bi bilo dosta loše jer ako nam zatvore Mišića, mi ne možemo izaći. Ovako to već ima smisla. Ako stvarno dođu Beljo i Mierez uz McKennu, onda čak mislim da bismo imali idealan roster za neku varijantu s 3 stopera jer poštena krila nemamo.
  • San Lorenzo
    19.9k
    A i to da Stojković ne izgleda baš tako dobro na 10ci kako smo se nadaliZagi

Nije ga bezveze Čabraja stavljao na krilo, lik je divlji igrač i ta divljina mu paše kad ima prostora, još kad se uzme da je podjednako dobar s obje noge, onda se pozicija nameće sama po sebi...jedino što će Vidović tu najviše nastradati jer trenutno ina mjesta samo na tom lijevom krilu, a tu je nikakav...i na ovim pripremama i u prvom mandatu u klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.