• Ivdzo11
    7.7k
    Zagrepčani svog igrača besplatno puštaju u Belgiju, za njega će dobiti tek postotak (spominje se oko 30 posto) od sljedećeg transfera.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Šteta za Boška, nakon ozljede je izgubio i brzinu i sigurnost. Šteta što on i Joško nisu nikad igrali zajedno, recimo te godine u LP. Kad je Joško bio ozlijeđen, Boško je držao obranu, pogotovo protiv Bode u playoffu. Kad se Joško oporavio, Boško se sjebao.
  • Odani Zgd
    657
    Ristovski i službeno u FK Sarajevo!Sretno
  • prefontaine
    2.7k

A živio sam za dan kad igramo Europu, a naša dva stopera Joško i Boško. Šutalo. Strani komentatori bi lomili jezik.
  • Nogo
    8.1k

Per my information, it is a 2+1 year deal with an annual salary of €180,000. He played both RCB and RB in a back 4 last year and occasionally in a back 5 as well. Big name signing and the “kapitalac” we have been waiting for!
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Boško Šutalo mi je jedan od rijetkih igrača, odnosno spada u onu grupu za kojima se stvorio hype u Dinamu, ali ja osobno nisam u njima vidio ništa.

Ako se sjećam, taj Bodo nas je isto morao “vadit” Dilaver svojim ulaskom s klupe (mislim da je mijenjao Perkea), ali ni prije, pogotovo nakon, to nije bilo nešto wow od njega.

Nemam pojma, možda je stvar osobnog dojma.
  • Nogo
    8.1k

Piše da ima ponuda talijanske serije B, spanjolske 1.lige i turskih klubova.
    Dinamo ima % od prodaje.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Per my information, it is a 2+1 year deal with an annual salary of €180,000.Nogo

Ili se Ristovskom nije uopce nudio novi umanjeni ugovor ili je Ristovski glup sto nije i prihvatio umanjeni ugovor u Dinamu koji bi i dalje bio barem 50% veci od sarajevskih 180 tisuca godisnje.

Dinamo ima % od prodaje.Nogo

Koliko me sjecanje sluzi 40 ili 50%. Ima smisla tako velik postotak s obzirom da je besplatno pusten, odnosno nisu ga uopce platili nego prihvatili visok % buduce prodaje.
  • rioda
    9.1k
    Ili se Ristovskom nije uopce nudio novi umanjeni ugovor ili je Ristovski glup sto nije i prihvatio umanjeni ugovor u Dinamu koji bi i dalje bio barem 50% veci od sarajevskih 180 tisuca godisnje.NitkoBitan

Koliko sam ja shvatio, on je imao neko obećanje od Zajeca ili Marića za novi ugovor, a kad je Marić odletio, nije dobio ponudu za novi ugovor. Bar je tako nešto izjavio poslije
  • Goncalo Santos
    136
    Zajec kad god je nekome nesto obecao ispalo je sve suprotno.

A Sutalo bi ovima mogao postati ko Mmaee jer ima ugovor do 2029. i veliku placu, sumnjam da ce se odricat toga za neku Seriu B.
  • Jurki
    18.3k
    jbg nasi igraci su toliko uvjereni u svoje sposobnosti da misle da ce dobiti zeljeni ugovor bez beda i da klubovi samo cekaju odrijesiti kesu.
    Ima hrpetina igraca koja nije nikad vise dobila ni priblizno dobar ugovor kao kod nas.
    I sad ubiru plodove svog rada, nerada te zalaganja i bolikurcine.
  • Goncalo Santos
    136
    Mislim da je Ristovskom vise bio problem manja uloga nego manji novci, mozda gadno grijesim, ali mi se cini ko da on i dalje zeli negdje biti bitan igrac u vecem projektu nego financije, inace bi lako otisao u Arabiju.
  • masacusec
    5.8k
    Uvijek bih više volio vidjeti 5 Ristovskih u momčadi koji grizu, režu, napadaju, "jebu mater" nego jednog cordobu koji je nominalno veliki talent, no ne pokazuje nikakvo zalaganje, volju ni strast.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.