• Ivdzo11
    7.7k
    Zagrepčani svog igrača besplatno puštaju u Belgiju, za njega će dobiti tek postotak (spominje se oko 30 posto) od sljedećeg transfera.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Šteta za Boška, nakon ozljede je izgubio i brzinu i sigurnost. Šteta što on i Joško nisu nikad igrali zajedno, recimo te godine u LP. Kad je Joško bio ozlijeđen, Boško je držao obranu, pogotovo protiv Bode u playoffu. Kad se Joško oporavio, Boško se sjebao.
  • Odani Zgd
    656
    Ristovski i službeno u FK Sarajevo!Sretno
  • prefontaine
    2.7k

A živio sam za dan kad igramo Europu, a naša dva stopera Joško i Boško. Šutalo. Strani komentatori bi lomili jezik.
  • Nogo
    8.1k

Per my information, it is a 2+1 year deal with an annual salary of €180,000. He played both RCB and RB in a back 4 last year and occasionally in a back 5 as well. Big name signing and the “kapitalac” we have been waiting for!
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Boško Šutalo mi je jedan od rijetkih igrača, odnosno spada u onu grupu za kojima se stvorio hype u Dinamu, ali ja osobno nisam u njima vidio ništa.

Ako se sjećam, taj Bodo nas je isto morao “vadit” Dilaver svojim ulaskom s klupe (mislim da je mijenjao Perkea), ali ni prije, pogotovo nakon, to nije bilo nešto wow od njega.

Nemam pojma, možda je stvar osobnog dojma.
  • Nogo
    8.1k

Piše da ima ponuda talijanske serije B, spanjolske 1.lige i turskih klubova.
    Dinamo ima % od prodaje.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Per my information, it is a 2+1 year deal with an annual salary of €180,000.Nogo

Ili se Ristovskom nije uopce nudio novi umanjeni ugovor ili je Ristovski glup sto nije i prihvatio umanjeni ugovor u Dinamu koji bi i dalje bio barem 50% veci od sarajevskih 180 tisuca godisnje.

Dinamo ima % od prodaje.Nogo

Koliko me sjecanje sluzi 40 ili 50%. Ima smisla tako velik postotak s obzirom da je besplatno pusten, odnosno nisu ga uopce platili nego prihvatili visok % buduce prodaje.
  • rioda
    9.1k
    Ili se Ristovskom nije uopce nudio novi umanjeni ugovor ili je Ristovski glup sto nije i prihvatio umanjeni ugovor u Dinamu koji bi i dalje bio barem 50% veci od sarajevskih 180 tisuca godisnje.NitkoBitan

Koliko sam ja shvatio, on je imao neko obećanje od Zajeca ili Marića za novi ugovor, a kad je Marić odletio, nije dobio ponudu za novi ugovor. Bar je tako nešto izjavio poslije
  • Goncalo Santos
    135
    Zajec kad god je nekome nesto obecao ispalo je sve suprotno.

A Sutalo bi ovima mogao postati ko Mmaee jer ima ugovor do 2029. i veliku placu, sumnjam da ce se odricat toga za neku Seriu B.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.