Nacionalni koeficijent — Mali dioničar
Dokle god se u hnl-u ne pojavi jedan ozbiljniji klub uz Dinamo, taj koeficijent je najnebitnija stvar za nas. — flexXy
Čovjek nije otišao nego je otjeran. — Mali dioničar
Ja im prvi želim, tko god mrzi Dinamo ja mu želim poraze. Kratko i jasno. — marcio amoroso
Svi mrze Dinamo iz dna duše, a mi bi trebali kao navijati da netko prođe dalje. Boli me ona stvar. — og1986
Meni su Osijek i Rijeka kao gradovi, a onda i klubovi, uvijek bili i ostat će "bliži" (ne mislim na kilometražu) od Basela, Moldea, Legije i Levadije. I želim im da prođu u EL. — Neki tip sa Zapada
Meni je ta prica sa koeficijentom postala vec smijesna. U zadnjem desetljecu je jedino Dinamo imao neki doprinos uz onaj bljesak rijeke u 2 sezone. Evo ove sezone smo imali dignut koeficijent i sta se desilo, nista. Dokle god se u hnl-u ne pojavi jedan ozbiljniji klub uz Dinamo, taj koeficijent je najnebitnija stvar za nas. — flexXy
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.