• E46
    1.6k
    itekako je.
  • CastAway1986
    3.4k
    Mierez je duplo bolji izbor od Marcela Ryana i Azona i uklopio bi se puno brže u ekipu..Upravo tip napadaca kakav nam treba
  • Odani Zgd
    657
    Ovo s Radeljićem više nije normalno za čitat.Pa da je to neka igračina,pa bi razumio.Pa malom Jakiru i Dominguezu bi radije dao priliku,nego dovodio ovu tarabu iz Rijeke za 2 milje.I Perkovića vratio s posudbe ako treba.Ajde Zvone daj tog Radeljića Dinamovom puku da se zadovolje napokon.Opet će nas Miško naguzit po običaju.Intuicija mi govori da na zimu idemo vjerovatno po Dantasa........
  • ShanKu
    1.6k
    Mi se ovdje stalno vrtimo oko istih imena za napadača, nadam se da barem u klubu u bilježnicama imaju više izbora od Miereza i Belje, plus Španjolac Azon
    Koji god da dođe, mora zabit više od 11 golova da možemo reć na kraju, vrijedio je :grin:
  • tp1997
    1.7k

Čovjek ni u moldavskoj ligi nije bio standardan, ima dvije HNL sezone od kojih je samo jednu (brojkom: 1) pokazao nešto više od teškog prosjeka, nije ni mlad, pola prošle sezone ozlijeđen...a mi se zalijepili za njega i ne puštamo.

Ako stvarno dođe, prvi veliki minus Bobanu. Nije mi jasno, uspijemo privući igrače CVa Ljubičića i Villara i onda se na kronično problematičnoj poziciji držimo tog Radeljića kao pijani plota. Daj Bože da Mišković nalijepi cijenu od 5 milijuna i da se riješimo više priča o tom mediokritetu.
  • Odani Zgd
    657
    Ma u Dinamo š njim,nek izgori Zona.
  • veselko tenžera
    4.6k
    Jedina gluplja stvar od pravljenja Radeljića teletom je pravljenje Maldinija od Perkovića.
  • Odani Zgd
    657
    Samo što nas to pravljenje Maldinija od Perkovića ne košta dvije milje....
  • Ivanmtk
    1.5k
    Radeljić je bolji dio stoperskog para Radeljić - Galešić. Rekao sam što sam rekao.
  • veselko tenžera
    4.6k
    koštalo je sramote u Pireju kad je stoper kojeg je trebao čuvati na prekidu dao 2 jedina gola u karijeri dok je ovaj naš zujao iza gola.

Perković je neki polupotejcijal, ni po čemu poseban igrač koji s 22 godine nije pokazao ništa posebno. Percepcija na Zoni u totalnom nesrazmjeru s izvedbom na terenu.

Radeljić ne košta 2 milje, doći će za manje, ali kad pogledam šta sve treba uigrati u ovoj novoj ekipi ni 2 milijuna mi ne zvuče puno za formirati od ranije uigran stoperski par.
  • Odani Zgd
    657
    Radeljić=Novi Dino Perić.Kad već imamo fetiš na igrače Rijeke,i Duju Čopa bih uzeo odmah u paketu,ionako napadača tražimo.
  • Droljo
    18.3k
    Do sad je bilo pravilo ako se toliko spominje već dugo nebu ništ od radeljića i novinari drolje bezveze. To me tješi.
  • dzg717
    1.2k
    Steta da nam desno krilo u nekoj rotaciji nije Jagusic, kakvu decko ima lijevicu ponovno odlican gol na pripremama
  • Georginho
    146
    Za onim igračem koji kod nas nije htio ne treba žaliti.
  • Mlađi referent
    13.3k

Ali obojica su tek nekakav minimum stopera kakav bi trebao bit u Dinamu i u idealnom svijetu, rotacija.
    S tim da bi ja uvijek rađe uzeo Galešića jer nam omogućuje bolju izgradnju

Igrom slučaja, mi smo toliko tanki na stoperu, da je nama Radeljić opet ukupno gledano bolji od ovog kaj imamo na lijevom stoperu, ali barem meni, u ovom transferu je problematičan dio kaj smo izgubili mjesec i više radi Radeljića. Nije moguće da nismo našli boljeg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.