• dzg2024dzg
    129
    Zašto ne vratimo Perkovića i zatvorimo tu priču s stoperima…Kaj je taj dečko skrivio?Hrc-Vg

↪Slepicka ne znam kak je to u realnom svijetu, al u Fifi ak prekineš posudbu prije dogovorenog roka, platiš penale klubu koji je posudio igrača…I to bi bilo ok. Mislim da je mali veliki potencijal koji nikad nije dobio pravu priliku na svojoj najboljoj poziciji….Hrc-Vg

Poljaci imaju pravo otkupa, nije na nama da išta odlučimo. Ako se odluče otkupiti ugovor, gotovo je. A slažem se da bi mu dao priliku. Imao je peh sa ozljedama jbg.
  • E46
    1.6k
    on je katastrofa od igraca, kljakav i spor ko blato, ne treba nam ta olupina.
  • Ivdzo11
    7.7k
    Inače, novih vijesti novosti oko napadača nema i ne treba ih stalno ponavljati. Čas je bliži Beljo, čas Mierez, čas obojica, čas nijedan. U Dinamu samo kažu 'radimo na tome', pričekajte još malo'. Dakle, toliko o napadačima, s obzirom da Kulenovićeva ozljeda ipak nije toliko komplicirana, on je još uvijek opcija.

Ne samo to, kako doznajemo, Dinamo je ujedno i Radeljićeva želja, u slučaju da ode iz Rijeke, Maksimir je prva adresa. I veliki su izgledi da će tako i biti! Pitanje je, jedino, kad? Znamo da je Damir Mišković tvrd pregovarač, da ne želi Radeljića pustiti ispod cijene, ali je ujedno i svjestan da ulazi u zadnju godinu ugovora i da bi mu već na zimu mogao 'izmigoljiti'. Jasno je da Rijeci Radeljić treba za europske kvalifikacije, barem za ovo drugo pretkolo Lige prvaka, jer prolaz u toj fazi jamči najmanje Konferencijsku ligu. Možda bi i Dinamo bio spreman sačekati te dvije utakmice, ako prije toga padne konkretan dogovor između klubova! Ako pak ne, moguće je i da Radeljić ostane u Rijeci, a onda na zimu potpiše ugovor s Dinamom
  • Dani Olmić
    1.8k

Znaci i dalje obicna novinarska naklapanja, samo malo promjene tekst i dodaju neku tkvz. „novu“ informaciju koju procitaju negdje dalje
  • Keyser Soze
    14.7k
    Radeljić objavio story s trofejem i bijelim srcem, vjerojatno poruka za sve natpise
  • Ivdzo11
    7.7k
    mora malo da se spuste tenzije, ipak ce ostat odigrati 2 pretkolo LP... Vjerojatno je i njemu nezgodno sad sve ovo, a mora ostati jos 20-30 dana u Rijeci
  • Izet Hajrović
    5.7k
    pa tko tu sad laže? Menadžer, novinar, Radeljić? Ludnica.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Volio bih vidjeti Miereza u našem dresu. Volio bih vidjeti kako u našem dresu vija i izluđuje protivničke obrane, a i općenito ga smatram kvalitetnim. ALI... preko 800 tisuća na godinu mi je, iskreno, previše za njega. Nekako mi, usprkos svemu rečenom, ne bi baš "sjelo" da nam Mierez bude najplaćeniji igrač u svlačionici.
  • Keyser Soze
    14.7k
    Mislim da ne laže nitko nego se smiruju strasti malo

Onda se možeš zadovoljit s Kulenovićem. Poštenog napadača treba platit
  • tp1997
    1.7k
    Nikako da se riješimo tog Radeljića...
  • Blueshadow86
    3.7k
    Onda se možeš zadovoljit s Kulenovićem. Poštenog napadača treba platitKeyser Soze

Ok, sve to stoji, ali, je li Mierez taj?
  • Droljo
    18.3k

Daj mi 11 radeljića i osvojit ću svijet...
  • Ludovic IX
    9.2k
    800k na 4 godine za free igraca je još uvijek manje nego da nekog kupimo za 3 milje i damo mu 200k na godinu. ..

Nevezano za to dal je to mierez ili bilo tko drugi. Besplatni igrači cd uvijek izvući malo veću plaću od one da klub mora platiti odštetu za njega
  • Mr Anderson
    12.8k
    agent igrača Tomislav Puljić.
    — Ivdzo11

Jel to onaj što smo ga triput kupovali od lokomotive?
    Droljo

Nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.