• Rex Ramae
    4.3k
    Hejteri će reći i dok je Kule bio zdrav bili smo na nula. :lol:
  • NORTE
    27.9k
    Hejteri će reći i dok je Kule bio zdrav bili smo na nula. :lol: — Rex Ramae

*Realisti.

Zapravo jako malo pažnje smo pridavali toj činjenici.

Zvono za uzbunu je čitavo ovo vrijeme upaljeno, a ne sad kad je Kule upitan...

Hitno trebamo pojačanja u napadu.
  • badjibadara
    10.9k
    Hitno trebamo pojačanja u napadu. — NORTE

aHR0cHM6Ly93d3cudGVsZWdyYW0uaHIvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMjUvMDYvcm9iZXJ0LW11ZHJhemlqYS5qcGc.jpg

Definitivno, napadac je prioritet.
  • NORTE
    27.9k
    Pojačanja trebamo jučer, a ako je Kulenović ozlijeđen to je zapravo sreća u nesreći i to dinamu može donijeti puno dobroga, naravno ako se dovede kvalitetne nogometaše.

Oporavak od loma kosti traje cca 6 tjedana.
  • Paggini
    101k
    A ako smo ga planirali prodat, a vjerojatno jesmo, komplicira nam ovo prodaju, pa ne znam kako to utjece na dovodenje napadaca u smislu financijske dobiti od tog potencijalnog transfera na kojeg smo računali
  • Pacho
    21.8k

Mislim da ne bi trebalo znacajno utjecati. Ljudi igraju sa slomljenim rukama, a ne radi se o dugorocnoj ozljedi.
  • Paggini
    101k
    A jebiga, Kule ne moze ni sa zdravom rukom igrati, tako da će ovo sigurno utjecati hehe!!

#MalaDozaTrovanja
  • NORTE
    27.9k
    A ako smo ga planirali prodat, a vjerojatno jesmo, komplicira nam ovo prodaju, pa ne znam kako to utjece na dovodenje napadaca u smislu financijske dobiti od tog potencijalnog transfera na kojeg smo računali — Paggini

Nisam siguran da je u planu bilo prodat ga, niti da je on htio ić.
    Da je to bio plan već bismo ga prodali.
  • Dzoni
    8.4k
    Ja bih čak i gurao Kulušića ili stavio Mudražiju na lažnu devetku, osim ako se ne ukaže neki napadač koji je prilika koja se ne propušta, a to po meni Beljo nije
  • Paggini
    101k
    Nisam siguran da je u planu bilo prodat ga, niti da je on htio ić.
    Da je to bio plan već bismo ga prodali.
    — NORTE

Logičnije mi je da ne ide prodaja dok se ne pokrijemo - odnosno, ako dovedemo samo 1 napadaca, ostaje Kule. Ako dovedemo 2, Kule ide.

Sumnjam da je i nama i njemu u interesu da bude 3. napadac nominalno u konkurenciji. Ima vjerojatno sad priliku za najjaci ugovor u karijeri, sto bi odbio sigurno kad bi ga Dinamo gleda kao prvu opciju, ali da odbije takvu potencijalnu priliku da bude 3. u rotaciji, ne znam bas.
  • Zagi
    19.2k
    Mierez je takva slam dunk/plug and play opcija za ovu momčad da svakim danom sve više gubim razum kako to odavno već nije riješeno.
  • Olmic
    6.1k
    1,6 milja razloga je za to
  • Zagi
    19.2k
    Daj mu 750k za medije i momčad i 2-3 grunta na Pantovčaku ispod pulta. Emocija je to.

Slam dunk.
  • Olmic
    6.1k
    ma rekao bi da od toga nista. Azon je prva opcija
  • Crni86
    25.2k
    Azon je prva opcija — Olmic

Prva opcija koja je demantirana od kluba za sn i germanijak :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.