• BBBaranja
    3.8k

Imamo Kulušića
  • NORTE
    17.3k
    Trenutno smo na 0 napadača.BPAM

Hehe

FB-IMG-1750965867463-2.jpg
  • BPAM
    244

Trenutno smo na 0 napadača
  • Rex Ramae
    3.4k
    Hejteri će reći i dok je Kule bio zdrav bili smo na nula. :lol:
  • NORTE
    17.3k
    Hejteri će reći i dok je Kule bio zdrav bili smo na nula. :lol:Rex Ramae

*Realisti.

Zapravo jako malo pažnje smo pridavali toj činjenici.

Zvono za uzbunu je čitavo ovo vrijeme upaljeno, a ne sad kad je Kule upitan...

Hitno trebamo pojačanja u napadu.
  • badjibadara
    6.3k
    Hitno trebamo pojačanja u napadu.NORTE

aHR0cHM6Ly93d3cudGVsZWdyYW0uaHIvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMjUvMDYvcm9iZXJ0LW11ZHJhemlqYS5qcGc.jpg

Definitivno, napadac je prioritet.
  • NORTE
    17.3k
    Pojačanja trebamo jučer, a ako je Kulenović ozlijeđen to je zapravo sreća u nesreći i to dinamu može donijeti puno dobroga, naravno ako se dovede kvalitetne nogometaše.

Oporavak od loma kosti traje cca 6 tjedana.
  • Paggini
    58.1k
    A ako smo ga planirali prodat, a vjerojatno jesmo, komplicira nam ovo prodaju, pa ne znam kako to utjece na dovodenje napadaca u smislu financijske dobiti od tog potencijalnog transfera na kojeg smo računali
  • Pacho
    2.2k

Mislim da ne bi trebalo znacajno utjecati. Ljudi igraju sa slomljenim rukama, a ne radi se o dugorocnoj ozljedi.
  • Paggini
    58.1k
    A jebiga, Kule ne moze ni sa zdravom rukom igrati, tako da će ovo sigurno utjecati hehe!!

#MalaDozaTrovanja
  • NORTE
    17.3k
    A ako smo ga planirali prodat, a vjerojatno jesmo, komplicira nam ovo prodaju, pa ne znam kako to utjece na dovodenje napadaca u smislu financijske dobiti od tog potencijalnog transfera na kojeg smo računaliPaggini

Nisam siguran da je u planu bilo prodat ga, niti da je on htio ić.
    Da je to bio plan već bismo ga prodali.
  • Dzoni
    1.6k
    Ja bih čak i gurao Kulušića ili stavio Mudražiju na lažnu devetku, osim ako se ne ukaže neki napadač koji je prilika koja se ne propušta, a to po meni Beljo nije
  • Paggini
    58.1k
    Nisam siguran da je u planu bilo prodat ga, niti da je on htio ić.
    Da je to bio plan već bismo ga prodali.
    NORTE

Logičnije mi je da ne ide prodaja dok se ne pokrijemo - odnosno, ako dovedemo samo 1 napadaca, ostaje Kule. Ako dovedemo 2, Kule ide.

Sumnjam da je i nama i njemu u interesu da bude 3. napadac nominalno u konkurenciji. Ima vjerojatno sad priliku za najjaci ugovor u karijeri, sto bi odbio sigurno kad bi ga Dinamo gleda kao prvu opciju, ali da odbije takvu potencijalnu priliku da bude 3. u rotaciji, ne znam bas.
  • Zagi
    10.6k
    Mierez je takva slam dunk/plug and play opcija za ovu momčad da svakim danom sve više gubim razum kako to odavno već nije riješeno.
  • Olmic
    5k
    1,6 milja razloga je za to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.