• Orc123
    12.5k
    Zasto ne bi igrali 442 sa Vidovicem/ Mudrijem i Mierezom naprijed? Posto krila nemamo ocito....mislim da bi to bolje izgledalo....
  • Pacho
    2.2k
    Goda izgleda kao netom osloboden logoras
  • badjibadara
    6.3k
    Utakmicu odmah izbrisati sa svih kanala, u zapisnik staviti Hoxhin hat trick i zvat Lecce ili EmpoliPaggini

Poput neviđenog Cordobinog eurogola neki dan?
  • DiddyGuela
    3.8k

Cekaj da mu se primi turska frizura, tek smo na pripremama :rofl:
  • njurci10
    111
    Ja ne znam, da li kod nas uvijek mora biti neki "Pedro" ali ne vidim šta je toliko loše Lisica radio.
    Štoviše vjerujem kad se uigra i oslobodi će biti avion.
  • Paggini
    58.1k
    E al btw, na stranu nasa dva wunderkinda Pacho "Patrik" Horvat i Varela, na stranu i ovaj atentator Mudražija, zvijer Kulusic, maestro Villar, najsmireniji obrambeni svih vremena Sergi, ali moramo spomenuti i ovog Godu haha, lik je došao za dž, rugali su nas drugi, rugali smo se sami, najpozitivnije je bilo to što imamo još jednog lijevog beka za rotaciju, ali bome Brunõ Guedes je mrcinski odradio pripreme, nemam nijednu zamjerku fkt.
  • Orc123
    12.5k
    na postavljenu obranu, na koju cemo igrati cijelu hnl sigurno nece jer mu se tu limitiraju najvece kvalitete....uopce ne odgovara nogomet koji igramo....on je brzanac sa dobrim ubacajem ali bez driblinga da bi bio kvalitetan na postavljenu obranu.
  • badjibadara
    6.3k
    wD6zV5J.gif

Jos mu je Khuen-Héderváry uvalio lakat u prsa tamo oko centra kada je krenuo u slalom.
  • Paggini
    58.1k
    Poput neviđenog Cordobinog eurogola neki dan?badjibadara

Prošlo jednom, ajmo opet probat
  • Hrc-Vg
    817
    kad ćemo imati napadača koji zna odigrati dupli pas, Lisica će biti opasan…
  • cibona
    5.7k
    Špikić je naše najbolje desno krilo, a to je žalosna vijest. Prijelazni rok ne može biti uspješan sve dok ne dovedemo igrača boljeg od njega. Lisica to nije.
  • E46
    1.6k
    smrsavio sigurno 10 kila
  • Bernard
    801
    Drugo poluvrijeme čista petica.
    Imat će Kova posla, ova druga postava baš dobro odigrala.
  • Ali
    2.7k
    Krki stari dinamovac, postedio nas davsi slobodan dan za Akia i Brodica :rofl:
  • hardek
    5.1k
    Neopravdana pljuvačina po Soldi danas. Ja sam prvi rekao da je bio užasan prošlu tekmu, danas dosta dobar. Općenito jako dobra reakcija njega i Mudrog nakon loše zadnje tekme.

Bobane molim te prodaj Hohxu za bilo šta i bilo kome. Ja njega više ne mogu gledat stvarno. Ta nemogućnost donošenja odluka u pokretu me ubija više od ičega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.