• über alles
    1.9k
    Kad bi bulat mogo ulazit samo za prekide to bi bilo idealno.
  • Orc123
    12.5k
    Zalosno da opet Spika bolje izgleda od oba nasa krila....a svi smo znali kaj mozemo ocekivati od Topica i Lisice...Lisica je za kontraski nogomet, Topic je nespecificno krilo koje nije kvalitetom za Dinamo.
    Treba nam desno krilo pod mus i to pravi kapitalni igrac....

Kulusic komotno moze biti 3. Napadac....ne trebaju nam 2 napadaca. Mierez bi bio idealan...
  • Mr Anderson
    12.8k
    Nevjerojatno mi je da je Soldo imao prednost ispred Kača
    now
    ElDorado

Potpuno različiti igrači s različitim ulogama. To što Soldo igra danas, Kačavenda nikad nije igrao, niti može igrati. Btw, Soldo danas OK ugra.
  • mali M
    8k
    Pričalo se već da možemo isprobati i lažnu devetku s MudrimPaggini

Fala lepa..
  • Bernard
    802
    Bulat i Špikić vrlo dobri, čudno mi je to uopće izreći, al eto derite momci samo jako.
  • Hrc-Vg
    819
    Igrati sa Kuletom kao pravim napadačem, a Mudražijudržati na klupi je besmisleno…
  • NB86
    16.9k
    Ne sviđa mi se soldina uloga na terenu, on je u osijeku igru visoko gore ulazio iz drugog plana, ovo koristenje ko sestica je po meni bezveze ako ga se tako planira koristit
  • Mr Anderson
    12.8k
    Da, ali Mudri najbolje funkcionira ovako kad igra iza špice. Gurni ga da igra špicu, to neće biti to.
  • Filip Međimurje
    324
    Dominguez je baš siguran na lopti, dok ju dobije sam miran. Suprotno je dok KTC dobi loptu.
  • JakovK6
    209
    Kak je lijepo cuti kaj na tv-u :)
  • Paggini
    58.1k
    Špikić na desnom beku je top 3 igrača Dinama svih vremena, iza Zambate i Wolfla
  • wolfgang14
    2.5k
    Kak je lijepo cuti kaj na tv-u :)JakovK6

Bošnir previše forsira to "kaj" i previše naglašava, ne znam kako je sad ali u prošlim utakmicama baš kao da na silu govori, čudno mi je baš, sad gledam na mute. No hejt prema Bošniru ali nije za komentatora, mogli su Ljubi koju pinku ubacit da dođe s njima na pripreme
  • Crni86
    12.4k
    kad ode, dobit ces proviziju
  • Zg123
    2.1k
    Bulat nelos, pokazao je sigurno puno vise od Solde
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.