• Slepicka
    170
    sporo sve i dalje, kao zadnje 2 sezone, alj nadamo se boljem
  • miro
    6.8k
    Jel se zna možda s kim igramo zadnju pripremnu na Maksimiru?
  • Paggini
    58.1k
    Iako sam bio primarno za Belju, a sekundarno za Miereza, moram reći da su mi ove pripreme iskristalizirale potrebu za napadačem koji igra agresivan, konstantni presing na njihovu obranu i vezu kad nemamo loptu, a uz to i zna zabiti ajd. Mierez pokriva obje te stavke, Beljo jednu.
  • Maximo
    797

Ma da,Al ne kužim kaj smo onda ulagali u njega ko krilo, nismo se opće upgredali tu

A za kuleta da, čovjek svaku našu akciju uštopa.
    Dvije pozicije koje su nam najbitnije za ovu igru su klasa stoper I napadač, a to nam baš fali
  • Olmic
    5k
    Kapetana nemamo?
  • Droljo
    18.3k
    Možda trener uigrava Dominguez - Jakirović za prvi stoperski par...
  • Crni86
    12.4k
    Ne gledam utakmicu ali po koemntaruma i rezultatu imam osjecaj da nije dobro. Nadao sam se da cemo u ovoj utakmici pokazat ono nesto i pokazat da su orve tri tekme stvarno samo slucajne, jos gore je sta igramo s ekipama koje mi moramo rjesit s 3:0 makar drugim sastavom….

A jos gore mi je kad onda procitam da mi izgledamo ko ujpes, a protivnik kao barca. Bez obzira kaj su ovo pripreme neke stvari ipak treba pokazat i nije rezultat svetinja ali 8 golova u 4 tekme…
  • Crusades
    16.8k
    Veli Bošnir da je Čavlina
  • emilperska
    11k
    BošnirCrusades

Stručnjak.
  • Droljo
    18.3k
    Ako izgledamo kao sprdnja na terenu ne moramo i od kapetana raditi sprdačinu. Kakav čavlina?!
  • ElDorado
    4.6k
    Koliko mi opet tih povratnih igramo, strašno. Otvaranje nam je i dalje u kurcu
  • über alles
    1.9k
    Koja je poanta solde ?
  • Orc123
    12.5k
    Da su Spikicevi treneri i malo bili pametni mogao je biti solidan bek...puno bi bio bolji bek nego krilo...ima trku, agresiju, visinu,moc ponavljanja....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.