• NitkoBitan
    34.1k
    nakon mariceve francuske kolonije stvara se nova spanjolska kolonija.bazooka93

Napokon je netko shvatio, hrvatizacija Dinama malo sutra! U svlacionici se vise ne prica francuski nego spanjolski.
  • mali M
    9.3k
    pa pričamo o obrani za sezonu, pa i govorim da se ekipa tu trese kako je obrana slaba, a komenitra se pripreme i to neki drugo izbor igrača.. je u pravu si, prvo su igrali KTC i mali Jakir, uglavnom je misao bila da očito prvoj momčadi nije toliko curilo. Ja bi svakako htio vidjeti Galešića i Domingeza u prvoj, nadam se da je Galešićev zglob bolje.. Samo sam htio reć da taj trojac (Gale, Jakir i Domingez) su ozbiljna sigurnost u obrani sa KTC-om kao backupom. Još Vini na LB i desno RPG, pa ja ne znam čega se bojimo. Ponavljam, volio bi vidjeti i opciju danas Mišić-Vili-Gabi, dok nam na krilu Stojke radi veliku razliku i presing. Bilo bi zbilja zabavno vidjeti i kombinaciju sa Mudrim na lažnoj 9 jer onda staviš Gabija i Stojketa na krila i sva trojica mogu zabiti bez razmišljanja..
  • MateG
    133
    Treba nam neko novo pojačanje, mislim da svi želimo vidjet Dabca opet…
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Doslaci Hrvati :
    Lisica
    Mudražija
    Soldo
    Topić
    Vidović
    Ljubičić (Hrvat s austrijskim državljanstvom)
    Goda
    Kulušić
    Valinčić

Dolasci stranci :
    Sergi Dominguez (Španjolska)
    Vinlof (Švedska)
    Villar (Španjolska)

Da, stvarno sve pršti od Španjolaca :roll:
  • bazooka93
    73
    nadodaj Azona i Torrentea
  • Odani Zgd
    1.1k
    Takoder i ove u omladinskoj školi nogometa
  • YasutoWakizaka
    241

Azon je došao?
    Torrente je također došao ove sezone?
    Nek nadoda Yamala?
    A Olmo tek?

samo da neš napišete....
  • bazooka93
    73
    bacio sam komentar da francuski(frankofonski) klan MB, Maae, KTC, RPG, Kanga zamijenjen sve brojnijim španjolskim klanom. Jer Marić je imao kao neki kontakt u Francuskoj sad izgleda da je spona Capellas.
    Ali ne bi se iznenadio da dođe još koji do kraja prijelaznog roka.
  • Zagi
    13.7k
    A da ne zaboravimo Moralesa. Možda nije čisti Španjolac ali krv nije voda.
    Treba i njega na listu.
  • YasutoWakizaka
    241
    Preferiram sponu Capellas/Olmo
  • E46
    2k
    Uvijek biram spanjolce ispred francuza, puno jaci i talentiraniji igraci.
  • Crni86
    18.5k
    Spanjolci su nam vise slicni po stilu igre i mentalitetu i zbog toga ce se u vecini slucajeva puno lakse uklopiti od francuza.
  • Sajla
    16k
    španjolci, francuzi... glavno da su naši! ;)
  • bazooka93
    73
    mogu i tamnoputi glavno da su katolici rekao bi spajke.
    Španjolci imaju najbolje akedemije i 99% njihovih igrača imaju pas igru i kombinatoriku.
  • Jurki
    21.1k
    Španjolci imaju najbolje akedemije i 99% njihovih igrača imaju pas igru i kombinatoriku.bazooka93

Mislim da se s ovim svi slazu. Svi igraci su im tehnicki skolovani igraci.
    Mora im se stvarno odati priznanje da su sa nacinom razvoja igraca otisli najdalje od svih zemalja svijeta.
    Repka im je ko jedan auto, bez obzira na dijelove, igrace godinama vrte, mijenjaju generacije.. a oni su uvijek na ili pri vrhu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.