• Sajla
    10.5k
    španjolci, francuzi... glavno da su naši! ;)
  • bazooka93
    19
    mogu i tamnoputi glavno da su katolici rekao bi spajke.
    Španjolci imaju najbolje akedemije i 99% njihovih igrača imaju pas igru i kombinatoriku.
  • Jurki
    18.3k
    Španjolci imaju najbolje akedemije i 99% njihovih igrača imaju pas igru i kombinatoriku.bazooka93

Mislim da se s ovim svi slazu. Svi igraci su im tehnicki skolovani igraci.
    Mora im se stvarno odati priznanje da su sa nacinom razvoja igraca otisli najdalje od svih zemalja svijeta.
    Repka im je ko jedan auto, bez obzira na dijelove, igrace godinama vrte, mijenjaju generacije.. a oni su uvijek na ili pri vrhu.
  • Marley
    4.5k
    Ne zaboravimo Jana Oliverasa!! Nema veze sto decko vise nije tu, dodje nam na isto... Ali to mitsko bice je vrijedno spomena u bilo kojem kontekstu!!
    Mislim da nikad nijedan Spanjolac nije ostavio takav trag u Dinamu kao on... odnosno sigurna sam da nije.
  • Jurki
    18.3k
    ok, ali je Oliveras sa 14-15 godina otisel iz Španjolske u najvecu žabokrečinu za razvoj igraca na svijetu - Italiju.
    Talijani su se doveli u takvo stanje da bi bili sposobni sjebati danasnjeg Yamala i zakociti mu razvoj, a kamoli onda ne no name klinca iz Španjolske. Majstori za unistiti igraca. Te treba i tu cinjenicu uzeti u obzir.
  • modri7
    237
    S pravom imaš fobije jer nemamo ništa jaču ekipu nego prošle sezone. Još uvijek se stignemo pojačat, ali ako ne dovedemo prava pojačanja na nekoliko pozicija bit će ovo još jedna tegobna sezona. Inače puna podrška Bobanu!
  • Mali Zeus
    18.3k
    Trebamo bar još 4, 5 igrača na 5, 6 pozicija. Inače puna podrška Bobanu.
  • bazooka93
    19
    Ali imamo duze pripreme nego inace ne igramo kvalifikacije, tako da bi trebali zauzeti pole postion u HNL-u. Imas jos mjesec i pol dana prijelaznog roka vjerujem da rade na više frontova s napadačem, stoperom i nadam se klasicno krilo brzanac.

Siguran sam da će neko od novih igrača od kojih nemamo prevelika očekivanja zabljesnuti tipa Goda, Topić a možda i Kulušić ili Ćutuk.

Fun fact Kulušić s 193cm kao dešnjak igra desno krilo većinom ali ima sve predispozicije i prvoligaško iskustvo da bude top špica.
  • modri7
    237
    Za napadača se ne brinem jer sam skoro siguran da ćemo tu dovest pravo pojačanje. Vjerujem da će se i kvalitetan stoper dovest. Ali me brine pozicija šestice i pogotovo krila jer tu ne vidim klasu koja nam donosi prevagu. Ali vjerovat ću u Bobana jer bih jedino njemu dao ključeve kluba i doživotan ugovor.
  • Paggini
    57.8k
    Trebamo bar još 4, 5 igrača na 5, 6 pozicija. Inače puna podrška Bobanu.Mali Zeus

S ovom ekipom nikad nećemo biti prvaci, nadam se da sam u krivu. Inače puna podrška Bobanu.
  • bazooka93
    19

6ica je još ovu sezonu ili dvije Mišićeva dok ga sprema služi poslje štafetu Daje Villaru, Paviću ili Ljubičiću.
    BTW Moro pregovara s AEK-om ali već smo popunjeni u vezi.

Ja se nadam kvalitetnom strancu brzancu kao što su bili Soudani ili Fernandes. Neko ko 1na1 i na širokom prostoru može napraviti višak
  • Mali Zeus
    18.3k
    S ovom ekipom nikad nećemo biti prvaci, nadam se da sam u krivu. Inače puna podrška Bobanu.Paggini

Ovo se prije nikad ne bi dogodilo. Trebaju nam još bar 2, 3 kapitalca, inače sam dio DP od samih početaka, ali ovo nije dobro nikako.
  • rokikaciga
    2.8k
    Po meni Miske vise ne moze drzati sam sesticu tih 40 utakmica kaj ce odigrat, barem ne defenzivno.
  • IvanS
    303
    Opet novih 20 stranica od jučer i nema samo onih info koje me zanimaju.
    Npr. da li je potpisao Mierez, Beljo ili netko drugi? Sve je isto zadnjih već ne znam, tjedan dana.

A i dalje se piše da trebamo 6 novih igrača, pa 100 stranica da li je ipak Mierez bolji od Belje, ili sad ovaj novi iz Coma.
    Puno recikliramo a slabo pišemo nove stvari.
    Ok, tema se i zove "rasprave" pa je dozvoljeno lamentirati, ali ipak se može malo umjerenije.

Onda čovjek napiše da se nada da će Goda zabljesnuti... Jbmu, to bi značilo da Vinlof ode na klupu, a bar za njega smo složni da je do sada već na to malo utakmica pokazao da je pogodak, zatim sezona u Austriji također daje za pravo da je dobar i sl.

Valjda sada barem imamo bekove sigurne (konačno), a naravno da će i Goda i Valinčić dobiti šansu i da je tu konkurencija odlična. Čak se usudim reći da smo odlično pokriveni na bekovima.

Sad sam i ja malo spamao, al' eto.
  • Mali Zeus
    18.3k
    Ljudi, raspravljajte umjerenije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.