• DiddyGuela
    3.8k

Nasa sramota a ne njihova. Ne znam koji kompleksi peru nase u upravi ali ovako savijat kicmu pred gamadi je sramotno.
  • gaTeDZG
    1.8k
    Na stranu sva piskaranja tipa "svaka čast, gospodski, najveći klub", ja nisam za to. I bez toga Dinamo je broj jedan, nebrojeno puta pokazano i dokazano. Pomozi sirotu na svoju sramotu... Ništa im ne treba dati, neka tonu i dublje ako je to uopće moguće.
  • Pacho
    2.1k

Jer ni nismo mogli dovesti ta dva dijamanta da smo htjeli :lol:
  • Ivanmtk
    1.5k
    S njima samo preko rovova. Nije Jugoslavija, ne treba nam nikakvo prijateljstvo. U časi vode bi nas utopili da mogu.
  • Jurki
    18.3k
    Šego u kvalitetnom sustavu je itekako doba igrač ..Mogao bi on pod Garciom imati top sezonuZagreb1992

Šego je "one trick pony". Igrac za male ekipe u kojima se sve vrti oko njih. U vzu je imal dobrih rola jer se kompletna igra vrtila oko njega.
    Lisica je ono kaj smo znali od prije.. potencijal za koji se mozemo nadati da smo dobro potrefili. Treba njemu vremena, kak i ostatku momcadi da se uklopi, uigra sa ostatkom ekipe.
  • Pacho
    2.1k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/hajduk-na-pragu-jos-jedne-velike-prodaje-sigur-blizu-transfera-u-serie-a/2688257.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m

Prema našim informacijama, Hajduk želi dobiti osam milijuna eura za kanadskog reprezentativca. Kada bi se taj transfer ostvario, Sigur bi postao četvrta najveća prodaja u povijesti Hajduka. Ugovor mu vrijedi do ljeta 2028. godine, a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na četiri milijuna eura.
  • E46
    1.6k
    mi bi se trebali bojati istre a ne hajduka hahaha
  • Hnlovac
    2.6k
    Ma 730 milijuna za sigura
  • NORTE
    17.3k
    Imali su Perišića i Brekala pa smo vidjeli kako je to završilo.

Doveli su igrače koje mi nismo ni htjeli.
    Bit će oni sigurno jači nego u prošloj sezoni, ali bit ćemo i mi. :smile:

Pojačanje iz Gorice i bek Lokse od 200k eura kojem je jedina stvar po kojoj ga znamo golčina iz slobodnjaka na Poljudu.
    Ok, on je i kapetan male Lokomotive, ali poanta ostaje.

Rebić je otpisan i u Lecceu, zato im taj problem i dolazi.

Igrači iz Barcelone, Bayerna i ostala pojačanja su ciljano pojačavanje dinamove momčadi.
    Doći će nam ih još dosta.

Uvjeren sam da će Boban pobijediti GViziju.
  • NORTE
    17.3k
    Ovaj novi stadion za koji NH traži Vladu da ga plati, oni ga namjerno nazivaju "na Brodarici" iako je to ni manje ni više stadion "Park Mladeži" na kojem je igrao Radnički iz Splita (RNK).
  • Dinamosaurus
    32
    Realno mi smo na papiru tu negdje po kvaliteti s Hajdukom u ovom trenutku
  • Dr Hofmann
    3.2k
    Bio bi iznenađen da protutnjimo kroz ligu, mislim da su ta vremena iza nas. Ali to ne znači da to nećemo i napraviti. Tovari imaju OK ekipu po imenima, ali su prokleti, ustvari je nerealno da nisu osvojili ligu 20 godina (dabogda je ne osvojili još 200 godina), ne bi da je HNL Premiership. Rijeka zasad nije prodala nekog bitnog igrača, Istra radi dobro, Varaždin će bit neugodan, Osijek neće bit pičkin dim, Belupo, Gorica, Lokomotiva uvijek slično. Ali sve ovisi o Dinamu, uvijek. Ako pogodimo još par igrača, prvenstveno naprijed, imamo potencijal da budemo mašinerija. Jebeš Parazitija, Karačića i golmana.
  • wolfgang14
    2.5k
    Realno mi smo na papiru tu negdje po kvaliteti s Hajdukom u ovom trenutkuDinamosaurus

ja bi rekao obratno. Na papiru smo jači od njih ali na terenu.. ne znam. Dok ne vidim kod nas igru i sinergiju, ne mogu tvrditi da smo jači

edit: i kao što je dr hofman rekao, mislim da nema više onih sezona gdje s drugom postavom osvajamo HNL. Imam osjećaj da će svaka biti mučenje. Ja koji sam do sada svaki puta stavljao pare na dinamo nebitno bio protivnik real ili chelsea ili gorica, vječiti optimista, kao da me optimizam napušta, ne znam kaj mi je, nije mi svejedno
  • don
    14.1k
    upravo to, na papiru imamo neusporedivo bolji i širi kadar, ali u praksi na terenu je to druga priča. Prošlih godina su nam ekipe vridili priko 100m a njihove po 25 pa smo uvik bili al pari u derbijima. ove godine smo se malo, ja bi reka pametno spustili po pitanju vrijednosti igrača, pa se nadan da će s toga uslijedit - dominatniji Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.