• Keyser Soze
    14.7k
    Inače da se nadovežem na Hajduk, napad Šego - Livaja - Rebić je daleko iznad njihovih mogućnosti + Ivušić na golu je zapravo dosta kvalitetno.
  • Jurki
    18.3k
    Sucica nemremo nadomjestiti nikak.. ali Martina.. pa kaj je odigral prosle sezone?
    Poneki bljesak i tjt. Nikakva defanzivna igra, stalne viroze.. spor ko blato.
    Imamo Stojkovica koji ima snage ko konj, tu je Vidovic, Mudri ko cheat code za hnl.
    Jedino di smo slabi to su krila, a ni prosle godine nije bilo bajno na tim pozicijama.

Livaja - RebićKeyser Soze
    U ovom vidim epski konflikt. Nemreju 2 kokota biti na jednom dvoriscu, bez da krv ne potece..
    Rebic je klasa od igraca (ne znam u kakvom je stanju danas).
    Isto tak je tempirana bomba koja moze svaki cas eksplodirati. Drugo pitanje kak ce Iris odreagirati jer nebu vise neprikosnoveni šerif u gradu.
  • Keyser Soze
    14.7k
    Problem je što Stojković ni Vidović nisu lijeva krila, a na desnom imamo Lisicu i Topića koji nisu neka kvaliteta. Mi zapravo nemamo krilo kvalitete koju Dinamo zahtjeva u rosteru.
    Slabiji smo ove sezone nego prošle po tom pitanju.
  • E46
    1.6k
    Horkas
    RPG Jedvaj Galesic Vinlof
    Ljubicic Villar
    Vidović
    Stojković(?) Mierez Ivanusec

S ovim bi zgazili gubu 15+ bodova prednosti
  • Damir1986
    163
    Nejasne su mi ove krajnosti. Nit ćemo mi imat 90 bodova, niti će Hajduk dominirati ligom. Oni uz to trebaju još minimalno jednu prodaju ovog ljeta i ne bih se čudio da tipa Sigur ode. Trenutačno u rotaciji imaju tri stopera. Realnost je da će se i jedni i drugi početkom sezone tražiti i samo je pitanje kome će prije uspjeti.
  • Jurki
    18.3k
    pa napisal sam da smo na krilima losi.. al gle.. prijelazni rok traje jos dugo i moze se najti kvalitetnih krila.
  • Ivanmtk
    1.5k
    Dinamov forum se usrao Karačića i Pajazitija. Da mi je ovo netko pričao prije mjesec dana rekao bi mu da se drogira. Pa dajte samo se zapitajte bi li ta dvojica bila pojačanje za Dinamo? RPG /Valinčić i Mišić /Villar /Ljubičić...Jednog su doveli potpuno besplatno u konkurenciji Olimpije, a drugog su platili 200 tisuća iz Lokomotive di je ovaj završio nakon što sa 27 godina nije uspio godinu dana nać klub di će igrat.. Ljudi moji panika vas hvata, prošetajte na svježem zraku.
  • Ivdzo11
    7.6k
    glas istre

Danski krilni napadač Emil Frederiksen postat će, vjerojatno već sutra, novi igrač Istre 1961. Riječ je ljevaku koji igra na poziciji desnog krila, a koji će početkom rujna napuniti 25 godina i dolazi iz norveškog Rosenborga.
  • Zagreb1992
    2.4k

Šego u kvalitetnom sustavu je itekako doba igrač ..Mogao bi on pod Garciom imati top sezonu
  • Paggini
    57.8k
    itekako doba igračZagreb1992

Nezz, meni je HNL krilo, kao i milijardu sličnih. Kao uostalom i Hoxha i Lisica.
  • NitkoBitan
    28.6k
    Kad ce ta (G)Zira da se malo smire panicari na forumu...

Ako imaju za dovodenje igraca imaju i za limeni krov. Tko ih ebe.
  • gaTeDZG
    1.8k
    Isti dan nakon što je Dinamo ponudio pomoć oko stadiona: "Dobra večer svima, a poseban pozdrav Adrionu Pajazitiju i Franu Karačiću! :wink: "

Mizerna orjunaška i neizlječiva guba.
  • Ivanmtk
    1.5k
    Dinamo ponudio pomoć oko stadiona klubu čiji nas predsjednik uprave zove Agregat.
  • Paggini
    57.8k
    malo smire panicari na forumu...NitkoBitan

Cekaj kad prodju, 1:0 i 0:0, pa tek onda krene paničarenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.