• Imamo Dinamo
    4.1k
    sad bi mi trebali tu držati se za ruke i moliti za dobrobit poljuda i travnjaka, joj dajte molim vas.Paggini

Da, bas zato sto je jedna od glavnih kvaliteta kojom se svo dičimo kao navijači Dinama upravo ta gospoština. Pa i na zoni imamo (ili smo imali, ne znam jel zaključana) temu Nismo isti. Hajmo pokazat da nismo isti, a sve što si spomenuo ide njima “na čast”.
  • Mali Zeus
    18.3k
    Ode tema u kurac.
  • NitkoBitan
    28.6k
    Svi znamo da pomoć Dinama vjerovatno neće biti potrebna jer šteta na stadionu nije strašna.The Undertaker

Ne nudimo mi pomoć radi njih već radi nas.The Undertaker

Prekrasno, potez za pohvalu. Da je steta zaista velika i da im je zaista potrebna pomoc kao klubu tek se onda trebalo ic sa ovakvim prioocenjem, inace je od danasnjeg priopcenja potrebna samo recenica. I u zadnjoj umjesto "velikom rivalu" stavit gradu i gradanima.
  • Pacho
    2.1k

Pa jebote pola lige igra po oranicama i nema krov i ima tragicne uvjete za trening. A sad moramo pokazati da smo dobri krscani time da pomognemo rivalu koji nas mrzi, jer mu je odletio dio krova i natopljen travnjak. Jesu oni nakon ovoga mozda infrastrukturalno u gorem stanju od Vukovara ili Gorice?

Ako zelite krugodrk o tome kako smo divni ljudi, gospoda, itd - samo naprijed. Ali ovo sto se highdugu dogodilo nije nikakva tragedija.
  • Paggini
    57.7k
    Korincanima 19 11

1 Travnjak im se pretvori u oranicu, a krov stade prokišnjavati kao planovi za titulu.
    2 I narod reče: "Neka, neka – zaslužili su!"
    3 Ali stariji među njima šapnuše: "Pomozimo, da imaju gdje gledati sramocenja."
    4 I tako im dadoše travu i gradevinski materijal
    Pacho

:lol: :lol: :lol:

Ovo skrinšotam
  • Kermit
    596
    Jel neko od moderatora online da prekine ovo?
  • Bernard
    796
    Pomalo ljudi,zatvoriti će se i ova tema ako ovako nastavite.
    Vi nećete imati gdje pisati a ja neću imati šta čitati :)
  • Paggini
    57.7k
    Da, bas zato sto je jedna od glavnih kvaliteta kojom se svo dičimo kao navijači Dinama upravo ta gospoštinaImamo Dinamo

Pa koje su granice te gospoštine i građanštine? Jel bi ti kao osoba pomogao drugoj osobi čiji je jedini raison detre taj da tebe sjebe i sabotira u svemu što radiš, te okolo priča da si lopov i kriminalac?
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Ne, ali ja se ne pravim da sam gospodin. Ja sam obicna seljacina koja se vrlo lako nanervira oko najsitnijih pizdarija
  • Noel
    13k
    Nema veze ostat ćemo posrani vrlo brzo opet pa će nam se smijat i palit naš stadion i uništavat ga dok mi njima nudimo pomoć za njihov. Klub nam je oličje grada Zagreba. Svi ga pljuju, mrze riječ KAJ ali kad treba pomoć i kruh onda se tu studira i radi.
  • pešća
    384
    Jel neko od moderatora online da prekine ovo?Kermit

"Prekinite raspravu molim vas, ne mogu tolerirat da neki ljudi imaju drugacije misljenje od mene, a ne dao Bog da cine vecinu."

crying-liberal-meme-1.jpg
  • Pacho
    2.1k

Tako je. Da bi bio "gospoda", treba za pocetak imati respekta prema samom sebi, a ne nuditi pomoc dok po tebi uriniraju.
  • mlinchica
    3.3k
    Pa u kojem svemiru bi oni dolje od nas uzeli pripomoć?! Ako se toga bojite.
    Pogotovo sad kad im je odvjetnik na kormilu.
    Ne bu se radila humanitarka na Maksu za obnovu Poljuda, ne brinite se.
    Sportski i moralni potez koji će ionako samo ostati pisana riječ, tako ga treba i gledati.

Zakaj morate svaki dan radi nečeg plakat i dramit?
    :monkey:
  • Oluja
    5.4k
    Na nama je da pomoć ponudimo, a na njima je da ne prihvate.
  • BBB Mataa998
    2.6k
    Vi ste decki u teskom kurcu ako vas ova objava muci. Kao da smo im dali 10M€, Misica,Stojkovica i Galesica,te Maksimir na ustupanje i sjevernu tribinu Torcidi. Daj ne dramite
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.