• Mr Anderson
    12.7k
    Smatram da je priopćenje kluba nepotrebno. Hvala Bogu, nitko dolje nije nastradao, a šteta na objektima se bude sanirala. Klub, grad i županija bi to trebali riješiti. Nemamo mi se mi tu kaj gurati.
  • skener
    4.8k
    Čini se da ovu raspravu može prekinuti jedino objava dolaska Miereza
  • Kermit
    596
    "Prekinite raspravu molim vas, ne mogu tolerirat da neki ljudi imaju drugacije misljenje od mene, a ne dao Bog da cine vecinu."pešća

Parafrazirat ću vic Mirka Filipovića:

Vuk: “O kralju, zar i ti zaista tvrdiš da je trava žuta, pa me osudi?”
    Lav: “Ne, trava je zelena, ali kriv si jer raspravljaš s magarcem.”
  • Crta
    84
    Pomognite iz kluba ako imate volje i novaca, ako je netko ostao bez doma ili je ozlijeđen...
    Kaj se tiče tog raspalog kluba i sveg oko njega, da tonu u dubine mora, gospodski bi im dobacio uteg...
  • GOAT
    3.3k
    Vuk: “O kralju, zar i ti zaista tvrdiš da je trava žuta, pa me osudi?”
    Lav: “Ne, trava je zelena, ali kriv si jer raspravljaš s magarcem.
    Kermit

"Pa to je hilerijus kako bi rekli amerikanci"
  • The Undertaker
    8.4k
    Ništa ti sinko ne razumiješ.
    Kao što je kolega gore napisao, naše je da ponudimo a njihovo da odbiju.
    A mi nudimo pomoć zato što moramo, jer se, i kao klub i kao ljudi i, ako baš hoćeš, kao pripadnici istog naroda, želimo izdignuti iznad mržnje, malograđanštine i primitivizma koji se, očito, svugdje raširio.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Osobno mi nije stvar ili pitanje pomoći i tog nekakvog rivalstva, nego što je prirodan put bio da se to odradi skroz neformalno, preko nekoga iz kluba, tko bi kontaktirao nekoga od njih, pa onda “ako vam nešto treba”. Onda bi od njih, ako bi uopće prihvatili tu pomoć, bilo lijepo da to i obznane javnosti. Znamo da se to nikada neće dogoditi, naravno.

Ovako, s ovom PR klupskom objavom je to ispalo itekako patetično i naravno da će izazvati podjele među pukom.

Ja ću citirati Bibliju, “nek ti ne zna ljevica, što ti radi desnica.”
  • Crni86
    12.3k
    Znaci medijski ispadamo gospoda, oni nasu pomoc prihvatit nece (sigurno se ovdje nije ni mislilo na financijsku pomoc vec logisticku). Svako iduce kenjanje ce ispast teski retardi u ocima cijele hrvatske jer seru po klubu koji im je htio pomoci. PR-ovski je ovo vrhunski potez. Sa ovime si im zacepio gubicu.

Pa nece se dinamo javljat gradu splitu da pomogne oko kuca, nadstresnica itd. To je na gradu Zagrebu.
  • Hnlovac
    2.6k
    Ne bih ušao u daljnje rasprave ali jedno Međimurje ili jedna Slavonija valjda 3x godišnje ovak najebu od oluja ko Split danas, a ovim tempom će se do kraja tjedna proglasit stanje žalosti u Hrvatskoj jer je travnjak školjke uništen
  • Jurki
    18.3k
    Kaj se tiče tog raspalog kluba i sveg oko njega, da tonu u dubine mora, gospodski bi im dobacio uteg..Crta

Slazem se s tim kaj si napisal, ali jbg ovde se ne radi o financijskom ili rezultatskom unistenju kluba.. vec o elementarnoj nepogodi.
    I ne treba se norčiti s tim jer se to svakome moze nazalost desiti.
    Priroda ne pita ko si i kaj si, vec mete i ruši sve ispred sebe.

Jos jedna sramota i Splita i Hrvatske u kakvom su nam stadioni stanju i da se to sve raspada.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Bajdvej ko je ovaj mali Chelfi kae zbrisao kod Bare i kao otišao u Barcelonu?ElDorado

Pričao sam o ovome, ali dobro bitno da se sere po malom, roditeljima i Bari…
  • Pacho
    2.1k

Kaj je tocno bilo?
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Ništa, mali očito nije bio dovoljno dobar za Dinamove juniore… Po procijeni nekih bivših…,
  • ElDorado
    4.6k
    Misliš da će igrat u Barceloni?!
  • KristijanHR
    159
    19.7. KryvbasNORTE

otvorena za navijace?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.