• Zagi
    19.2k
    CV mu je jako dobar za slovenskog igrača — Paggini
    Ne zvuči kao kompliment.

Kekova procjena je da ne zadovoljava , a Petrović zadovoljava.
    Procjena trenera velikana Genoe, Empolia, Toulousea i Fenerbahcea je da ne zadovoljava.
    Da je on takva klasa, niti jedna od te dvije rečenice nebi stajale.
  • badjibadara
    10.9k

Neva

RPG Galesic Jedvaj MPV

Ljubicic Villar

Vidovic

Lisica Mierez Stojković

Dragi Bože, koja zvjerska ekipa, a na klupi Varela, Jakir, Valincic, Goda....
    — Paggini

Miške ni na klupi?
  • E46
    2.1k
    Moze klupa
  • Paggini
    101k
    Kekova procjena je da ne zadovoljava , a Petrović zadovoljava.
    Procjena trenera velikana Genoe, Empolia, Toulousea i Fenerbahcea je da ne zadovoljava.
    Da je on takva klasa, niti jedna od te dvije rečenice nebi stajale.
    — Zagi

A mislim, ne kažem da nisi u pravu jer ne znam ni jesam li ja hahah, ali jbg, mislim da bi bio dobar igrač za rotacijsku osmicu i to je to.

66 utakmica za Empoli, 86 za Fenerbahce, 40 za Slovensku repku, 30 za Genou, 19 za Toulouse. Meni je to solidno iskustvo igranja u ligama kudikamo zajebanijim od naših liga. Neću govoriti da zadnje dvije godine nije u padu, jer je, ali mislim da nije preveliki rizik isprobati može li vratiti igračku formu.
  • Ludovic IX
    12.8k
    a kapetana ni na klupi
  • Paggini
    101k
    a kapetana ni na klupi — Ludovic IX

Miške ni na klupi? — badjibadara

Isprike dečki, fokusirao sam se na ove nove dečke i zaboravio metronoma :cry:
  • Ludovic IX
    12.8k
    Ali definitivno jedvaj ispred radeljica
  • badjibadara
    10.9k

Tvoj udarac bičem po senatorima reže jače od Bobanovog.

Ali definitivno jedvaj ispred radeljica — Ludovic IX

Pratio sam zadnju pripremnu Rijeke, Radeljić je baš briljirao. Miško bi mu trebao podebljati ugovor.
  • BPAM
    347

Igrao je samo pola sata da ga sačuvaju za 1.kolo SHNL na tepihu Opus Arene.
  • BBB Sibenik
    6.7k
    MBUKU ODLAZI IZ DINAMA
    Francuski napadač Nathanael Mbuku (23) uskoro bi trebao postati novi član Montpelliera, nakon što je prošao liječnički pregled i dogovorio jednogodišnju posudbu iz Dinama, uz mogućnost otkupa ugovora za 1.8 milijuna eura. Montpellier je ubrzao postupak kako bi preduhitrio druge zainteresirane klubove poput Metza, a presudnu riječ imao je trener Zoumana Camara, koji je osobno razgovarao s Mbukuom i uvjerio ga u planove kluba.
    Mbuku je u Dinamo stigao u rujnu 2024. iz Augsburga, ali nije ispunio očekivanja. Treneri su mu dali ograničenu minutažu. U 20 nastupa skupio je tek 584 minute, uz dva gola i jednu asistenciju. Veći dio sezone proveo je na klupi i nikad se nije nametnuo kao ozbiljna opcija u napadu.

Nije mi jasno, šta nije vraćen nazad u Njemačku?
    Ispada da i možemo još uzet neku kintu
  • ElDorado
    15.7k
    To je najmisteriozniji transfer u povijesti kluba
  • Slepicka
    527
    za Mbuku zadnje znamo da smo ga zbog nemogucnosti da Augsburg vise posudjuje igrace dogovorili da ga otkupimo za 400k, a onda ako ga ne zelimo zadrzati da nam Augsburg placa 200k. Sto bi znacilo da smo jednogodisnju posudbu platili 200k. Nista nije bilo sluzbeno do sada da je otisao...
  • Slepicka
    527
    da, pitaj Boga sta je Maric tu napravio..mislim da necemo nikada do kraja saznati
  • Jurahrz
    51
    Ja mislim da će Jakir silom prilika ili neprilika ove godine eksplodirati i postat naš glavni igrač. Ima sve predispozicije i prolazi "eye test". Mogao bi on kroz godinu - 2 van za 25m eura.
  • Vedraca
    238
    nisu Ni Baturina Ni Sucic....neznam zasto bi on....Tako smo i za njih govorili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.