• Paggini
    57.6k
    Ja ga nikada nisam gledao, nemam pojma uopće kakav je to igrač ali nabrzinu gledajući..Zagi

Istinabog, nisam ga gledao zadnje dvije sezone, ali sjećam se da su mi iskakali potezi i neki članci o njemu SVOJEVREMENO.

Ima 31 godinu, ne mislim ni da je i blizu ocvao i propao, CV mu je jako dobar za slovenskog igrača, ne vidim zašto bi ga se propustilo ako dolazi bespla, ima neki smislen ugovor.

A i na kraju dana, vjerojatno se na njega ne bi ni računalo za prvih 11, a ne znam zašto ne bi imali takvi klasu na klupi i za rotaciju.
  • Ivdzo11
    7.6k
    Pažljivo pratimo svaki njegov pokret... Uz dodatak da smo načuli da bi uskoro mogao po ključ za automobil, jer je Ramon Mierez jako, baš jako blizu Maksimiru, a i Dion Drena Beljo je u čekaonici. S tim da je Mierez praktički već na vratima. Ali dobro, nećemo ništa unaprijed tvrditi, čekamo definitvnu potvrdu.

Naime, znamo da Modri žele dovesti Stjepana Radeljića, na tome se radi. Sjajni stoper Rijeke i reprezentacije BiH je prvi izbor, ali što ako ne dođe u Dinamo? Postoji li neka druga opcija?

Naši izvori kažu da je tu onda mogućnost dolaska Tina Jedvaja (29), igrača Panathinaikosa, koji bi htio doći u Dinamo.
  • Paggini
    57.6k
    Neva

RPG Galesic Jedvaj MPV

Ljubicic Villar

Vidovic

Lisica Mierez Stojković

Dragi Bože, koja zvjerska ekipa, a na klupi MIŠIĆ, Varela, Jakir, Valincic, Goda....
  • Zagi
    10.6k
    CV mu je jako dobar za slovenskog igračaPaggini
    Ne zvuči kao kompliment.

Kekova procjena je da ne zadovoljava , a Petrović zadovoljava.
    Procjena trenera velikana Genoe, Empolia, Toulousea i Fenerbahcea je da ne zadovoljava.
    Da je on takva klasa, niti jedna od te dvije rečenice nebi stajale.
  • badjibadara
    6.3k

Neva

RPG Galesic Jedvaj MPV

Ljubicic Villar

Vidovic

Lisica Mierez Stojković

Dragi Bože, koja zvjerska ekipa, a na klupi Varela, Jakir, Valincic, Goda....
    Paggini

Miške ni na klupi?
  • E46
    1.6k
    Moze klupa
  • Paggini
    57.6k
    Kekova procjena je da ne zadovoljava , a Petrović zadovoljava.
    Procjena trenera velikana Genoe, Empolia, Toulousea i Fenerbahcea je da ne zadovoljava.
    Da je on takva klasa, niti jedna od te dvije rečenice nebi stajale.
    Zagi

A mislim, ne kažem da nisi u pravu jer ne znam ni jesam li ja hahah, ali jbg, mislim da bi bio dobar igrač za rotacijsku osmicu i to je to.

66 utakmica za Empoli, 86 za Fenerbahce, 40 za Slovensku repku, 30 za Genou, 19 za Toulouse. Meni je to solidno iskustvo igranja u ligama kudikamo zajebanijim od naših liga. Neću govoriti da zadnje dvije godine nije u padu, jer je, ali mislim da nije preveliki rizik isprobati može li vratiti igračku formu.
  • Ludovic IX
    9.1k
    a kapetana ni na klupi
  • Paggini
    57.6k
    a kapetana ni na klupiLudovic IX

Miške ni na klupi?badjibadara

Isprike dečki, fokusirao sam se na ove nove dečke i zaboravio metronoma :cry:
  • Ludovic IX
    9.1k
    Ali definitivno jedvaj ispred radeljica
  • badjibadara
    6.3k

Tvoj udarac bičem po senatorima reže jače od Bobanovog.

Ali definitivno jedvaj ispred radeljicaLudovic IX

Pratio sam zadnju pripremnu Rijeke, Radeljić je baš briljirao. Miško bi mu trebao podebljati ugovor.
  • BPAM
    235

Igrao je samo pola sata da ga sačuvaju za 1.kolo SHNL na tepihu Opus Arene.
  • BBB Sibenik
    6k
    MBUKU ODLAZI IZ DINAMA
    Francuski napadač Nathanael Mbuku (23) uskoro bi trebao postati novi član Montpelliera, nakon što je prošao liječnički pregled i dogovorio jednogodišnju posudbu iz Dinama, uz mogućnost otkupa ugovora za 1.8 milijuna eura. Montpellier je ubrzao postupak kako bi preduhitrio druge zainteresirane klubove poput Metza, a presudnu riječ imao je trener Zoumana Camara, koji je osobno razgovarao s Mbukuom i uvjerio ga u planove kluba.
    Mbuku je u Dinamo stigao u rujnu 2024. iz Augsburga, ali nije ispunio očekivanja. Treneri su mu dali ograničenu minutažu. U 20 nastupa skupio je tek 584 minute, uz dva gola i jednu asistenciju. Veći dio sezone proveo je na klupi i nikad se nije nametnuo kao ozbiljna opcija u napadu.

Nije mi jasno, šta nije vraćen nazad u Njemačku?
    Ispada da i možemo još uzet neku kintu
  • ElDorado
    4.6k
    To je najmisteriozniji transfer u povijesti kluba
  • Slepicka
    168
    za Mbuku zadnje znamo da smo ga zbog nemogucnosti da Augsburg vise posudjuje igrace dogovorili da ga otkupimo za 400k, a onda ako ga ne zelimo zadrzati da nam Augsburg placa 200k. Sto bi znacilo da smo jednogodisnju posudbu platili 200k. Nista nije bilo sluzbeno do sada da je otisao...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.