• Damir1986
    144
    Evo ukratko da pojasnim:

1. Čovjek nema niti dana radnog staža niti iskustva u PR-u, nešto što bi valjda trebalo biti nulti kriterij za takvu poziciju.

2. Do sada je bio urednik revije za koju svaki mjesec ovdje na forumu svi imaju primjedbe kako je puna grešaka. Ako nije taj posao dobro obavljao, čime je zaslužio promociju na funkciju koja je jedna od najvažnijih u klubu? Sviđalo se to nekome ili ne, PR je u ovom vremenu skoro i jednako važan kao rezultat.

3. Trenutačno je član skupštine i kao takav prema statutu ne smije biti zaposlen u klubu. Zato i nije službeno urednik revije, već je "vanjski suradnik".

4. Ovaj dio ne znam provjereno jer ga nisam upoznao pa uzmite s rezervom, ali. Mogu misliti o kakvoj se osobi radi kada su neki ljudi koji su jako dugo u klubu i koji su super u svome poslu na njegovo imenovanje krenuli pričati o davanju otkaza.

5. Na Kultu plave kamenice je već nekoliko puta tekstove od drugih autora iz revije (posljednje tekst o Cannavaru) objavio pod svojim imenom. Iako banalan primjer, netko tko može sebe potpisati na tuđi rad bez da spomene originalnog autora očito nije pretjerano etična osoba.

Toliko od mene na tu temu, nadam se da se na kraju neće realizirati.
  • shameless86
    345
    to je butkovicev potrcko,koji zdere po restoranima..pa ak nedaju dzabe klopu te popljuju na kultu plave kamenice
  • Olmic
    5k
    prijatelj mu je clan NO i to koliko vidim bliski pa su isli ocito po kljucu podobnosti
  • Papastrumf
    17.5k
    prijatelj mu je clan NO i to koliko vidim bliski pa su isli ocito po kljucu podobnostiOlmic

Ne znam kako vam se vise da izmisljati? Nema tog clana NO koji ce Zvonimiru Bobanu sugerirati da zaposli Miru Para u PR. Ako je Par taj onda je to iskljucivo odluka Zvonimira Bobana i nikoga drugoga.
  • miro
    6.8k
    Dobro, onda je pitanje na temelju čega je Zvone donio takvu odluku, pa možda da ga netko pita? Mislim, valjda ga se smije pitat?
  • ElDorado
    4.6k
    Stvarno ne znam da li se lik u međuvremenu pretvorio u neko čudnovato biće, ali provjerio sam preko nekih svojih kakav je bio dok je bio u EPH. Nitko se nije na njega posebno žalio, bio je uglavnom ok i nije bio guzičar. Da napomenem Boban nije tada s njim radio i sigurno ga ne pozna iz tog razdoblja.
    S PRom nije imao nikakve veze bio je obični novinar.
  • Dr Hofmann
    3.2k
    Pošto dolazim iz te industrije (ajmo je nazvati hospitality ili turizam po naški), moram reći da sam razočaran što bilo tko iz onog smeća od Kulta plave kamenice dobije priliku za išta drugo osim za skupljanje boca (uz dužno poštovanje ljudima koji to rade da bi preživjeli).
  • Zg123
    2k
    Ne znam ni ja nista o doticnom ali ako pise za kult plave kamenice to mi je dovoljno, vjerojatno je preletio s Barisiceve liste za porciju cevapa
  • Pacho
    2k

Klosari koji reketare restorane za besplatnu zderacinu. Vec ih je par restorana javno prozvalo. Ironicno je da ta grdobina butkovic pise o hrani, a jedan pogled prema njemu je dovoljan da izgubis apetit.
  • Dr Hofmann
    3.2k
    Oni su najveći klošari i govnari koji postoje što se tiče svakog hotela, restorana, kafića ili pekare u Republici Hrvatskoj. Tako nadutu, precijenjenu, pompoznu grupicu debila nikad majka više neće roditi. To mogu potvrditi i ja i svatko ko je s tim klošarima, nažalost, imao posla. A tu je vojska konobara, recepcionara, barmena. Kult plave kamenice je teško smeće i prevara
  • veselko tenžera
    4.5k
    Ironicno je da ta grdobina butkovic pise o hrani, a jedan pogled prema njemu je dovoljan da izgubis apetit.Pacho

Hvala što si me iskreno nasmijao pred san :victory:.
    Edit: kad bolje razmislim, povlačim zahvalu, gurnuo si mi Bitkovićevu glavu u misli, pred san :fear:
  • Mr Anderson
    12.7k
    Hm, pojma nemam tko je Miroslav Par - novinar. Znam tko je Miroslav Par - odvjetnik, to jest poznam ga.
    Ako je kolega toliko ogorčen na njegovu funkciju u klubu, vjerovat ću mu na riječ, pretpostavljam da se ne radi o istoj osobi. Međutim, teško mi je vjerovati da bi Boban nekog jako sumnjivog lika postavio svjesno na tako bitnu funkciju.
  • Crni86
    12.3k
    Za pocetak da li je taj covjek uopce postavljen na tu funkciju? Ako sam dobro ubrao, netko je napisao da se planira. A u danasnjem svijetu bogu hvala spekulacija na ntu pa se ostvari 1% toga.
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Ta Plava Kamenica ovo što sam vidio i sad pročitao ovod i koje-kuda, me podsjeća na onog Miru iz BJ/KC vlasnika yt. kanala "Gastrotražilica," . Ako mu džaba daješ pa makar to bila i govna, napravit će ti reklamu i pohvalit te kao da ne znam šta serviraš, ako ne, sve najgore, pa taman imao i najjeftinije, najbolje pizze,tjestenine, pečenje i ostali popratni sadržaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.