• Droljo
    18.1k
    Radeljić mi izgleda točno sa se bude ozlijedio na drugoj utakmici i to je to od njega. Lešković No: 2
  • Nolifer
    11.9k
    O jbt, odmah negativa. Meni tako ne izgleda. Mislim da bude bio baš suprotno od tvog očekivanja.
  • Goncalo Santos
    106
    I meni se tako cini, treba mu ponuditi 2+1 ugovor da ne zaglavimo s njim, sumnjam da ima boljih ponuda.
  • Droljo
    18.1k

A valjda u svijetu ima neki stoper od 23-24 godine sa tim karakteristikama za dovest. Nije to mala lova...
  • Mali Zeus
    18.2k
    Meni je super kako novinari svaki dan za nekog drugog igrača napišu da je otpisan ili da je 5 igrača ispred njega.
  • MateG
    34
    a gledaj, jednom će za jednog pogodit, nema veze što će prije toga 15 promašit :grimace:
  • Damir1986
    129
    Jel mi može netko iz kluba objasniti na temelju čega će profesionalna ulizica Miroslav Par postati novi šef PR odjela u klubu? Čovjek se kao član skupštine prvo uhljebio da bude "vanjski suradnik" za reviju jer ne smije biti zaposlenik, a sada su valjda pronašli način kako zaobići statut ili će izaći iz skupštine? Da ne govorimo o tome da revija ima 150 grešaka svaki put kada izađe pa je njeni glavni urednik za nagradu dobio unaprijeđenje? Nadao sam se da će Boban potjerati takve kao što su on, Antolić i Mamićka, ali eto Par je očito sve preživio i još stigao na funkciju. Ne razumijem zašto si kao klub, ne samo dopuštamo da takvi ljudi budu u blizini, nego ih još stavljamo na funkcije. Ako je istina, ovo mi je najveće razočaranje u novo vodstvo jer poraza i neuspješnih sezona će uvijek biti, ali ovakvi potezi baš bacaju ljagu.
  • ElDorado
    4.5k
    WTF is Miro Par?
  • Niko1986
    2.3k
    Čuj Miro Par voditelj PR odjela, što je sljedeće, Miljena Mamić članica Uprave? :rofl: Nadam se da ovo nije istina.
  • Papastrumf
    17.4k
    Jel mi može netko iz kluba objasniti na temelju čega će profesionalna ulizica Miroslav Par postati novi šef PR odjela u klubu?Damir1986

Mislim da ćeš to morati pitati Zvonimira Bobana jer ga samo on može postaviti na tu poziciju.
  • Derby
    454
    Jel mi može netko iz kluba objasniti na temelju čega će profesionalna ulizica Miroslav Par postati novi šef PR odjela u klubu?Damir1986

Učio od Butkovića. Baš nam trebaju te nabiguzice.

To kad netko sa Barišićeve liste dobiva poslove u klubu onda mora da je jako dobar u tome što radi.
  • Damir1986
    129
    Mislim da ćeš to morati pitati Zvonimira Bobana jer ga samo on može postaviti na tu poziciju.Papastrumf

Boban ili netko drugi, sramotno je da nam preletači s Barišićeve liste dobivaju jednu od najvažnijih funkcija u klubu. PR segment je baš napredovao u posljednjih godinu i nešto dana i sada tu funkciju dobije čovjek čija revija nije jednom izašla bez da ima nekoliko grešaka. Uz to, čovjek je tuđi tekst iz Dinamove revije objavio pod svojim imenom na Kultu plave kamenice što mi govori dovoljno o tome kakva je osoba. Da ne pričamo o tome da uopće ne smije biti član skupštine i zaposlenik kluba istovremeno jer onda krši statut koji je očito nebitan kada Boban imenuje.
  • Papastrumf
    17.4k
    sramotno je da nam preletači s Barišićeve listeDamir1986
    Bez tih preletača klubom bi i dalje drmala bivša struktura.
    Možda su ljudi bili trojanci, tko zna :smile:
  • Damir1986
    129
    Možda, a možda je lik ulizica koja će kada se zaposli kršiti statut.
  • Papastrumf
    17.4k
    Možda, a možda je lik ulizica koja će kada se zaposli kršiti statut.Damir1986

Skupštinar ne može biti klupski zaposlenik i Statut neće nitko kršiti pa zvao se on i Zvonimir Boban.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.