• E46
    1.6k
    i sta kaze fizio osijeka u kojoj je fazi transfer
  • Orc123
    12.4k
    jel vi citate ljudi? Papastrumf vam napisao da je Cordoba prodan i to za vise nego sto je placen.
    Nikakve posudbe, milju eura i ostale izmisljotine.....
  • BBBaranja
    3.8k

To pitaj insajdere oni možda znaju nešto više :cool:
  • vjeko1701
    16.4k
    – Dovesti Cordobu prije Marina Šotičeka je kriminal nad kriminalima! Šotiček je bio i jeftiniji – kaže nam jedan od ljudi koji su u Dinamu ostvarili neizbrisiv trag.Nogo

Možda ima istine u svemu prije ovog, možda nema. Sigurno će s vremenom izaći van. Al ovo je glavna poanta ovog članka. Interesne skupine na obje strane udaraju po svom.
  • E46
    1.6k
    mozes ti i meni napisat u privat ako tvoj izvor zna nešto više, daj mi Miereza ne spavam vec par dana od kad se mogućnost pojavila.
  • Mazalo
    393
    Meni je u ovom odlasku Cordobe najvise zao naseg kolege @Omake koliko je on pratio sva ta događanja oko transfera, koliko nam je prevodio I izvjestavao. Na kraju ode Cordoba bez da je dobio priliku ili bilo sta pokazao kod nas..
  • Marktwain
    609
    Nit je kolega Omake dobio pinku pri dolasku, nit pri odlasku.
  • mlinchica
    3.3k
    ↪BBBaranja mozes ti i meni napisat u privat ako tvoj izvor zna nešto više, daj mi Miereza ne spavam vec par dana od kad se mogućnost pojavila.E46

Nemoj samo da te opet prebaci na lance i štrajk.
    Bit će sve ok :smile:

(dajte čovjeku neku insajdersku, ne bu bilo dobro).
  • ElDorado
    4.6k
    A kolko put mu se mora reći jebate
  • Mr Anderson
    12.7k
    Objavljeno je bilo da smo za Cordobu dali 2 milje, a kolega sad piše da ga prodajemo za više nego smo ga platili. Mediji pišu za milju. To bi onda značilo da smo ga ustvari platili manje od milje jer ne postoje takvi hlebinci koji bi dali više od 2 milje za njega. Pogotovo ne u 2. španjolskoj ligi.
  • Ivdzo11
    7.6k
    Navodno je neka posudba s pravom otkupa, gdje dobijamo puno vise ukoliko Sporting uđe u prvu ligu.....

Tako sam cuo na novo, sad sta je istina......
  • CastAway1986
    3.3k
    S razlogom je dosta ljudi bilo skeptično kad se dovodio igrac za te novce iz divlje lige ,koliko god dobijemo dobro je , samo se nadam da novac ide na prava pojačanja..
  • rokikaciga
    2.7k
    Cuj to Club Brugge zove za Jakira :lol:

Pa odjebali smo Juve, kakav Brugge
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Sad ce Boban kontaktirat Yamala :lol:
  • Cosimo
    38
    Cuj to Club Brugge zove za Jakira :lol:

Pa odjebali smo Juve, kakav Brugge
    rokikaciga

Naopaka konstatacija. Nije stvar u veličini kluba, stvar je u igranju na većem levelu. U Bruggeu bi igrao na većem levelu nego u Juventusu, jer bi u Juventusu kroz najbolji slučaj igrao za njihov drugi tim koji se natječe u trećoj ligi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.