• Paggini
    57.5k

Brate samo da uštedim za avionsku kartu, dolazim ti i krecemo u izvoz kolumbijskih talenata
  • Pacho
    2k

I kod Baduna na haciendu
  • ElDorado
    4.6k
    Nacional ga serenda ali ima tu i nešto istine ja mislim. Nije bez vraga da se Boban rješava svih igrača dovedenih za vrijeme Marića. Ili su preplaćeni ili imaju nesrazmjerno velika primanja. Očito je tu bilo mutnih igara i rikverca. Ne zaboravimo da je Cordobu posebno pohvalio Bara. Bilo je tu svašta.
  • sport
    4.9k
    To sam i ja pročitao ali ne znači da je istina,stoga sam pitao kuda ide Cordoba.
  • Mali dioničar
    17.7k
    Ne znam kako je dokazivo ovo što Nacional piše o preplaćivanju igrača.

Oportunitetni trošak je teško izračunati u bilo čemu, a pogotovo u nogometu.

Tako je Roma preplatila Jedvaja i Ćorić, Leicester Benkovića, Celtic Šimunovića.

Preplatila je i Barcelona Coutinha i Real Hazarda.

A i danas se vode rasprave koliko vrijedi Sučić, koliko Baturina.

Zato ovo tržište i jest zanimljivo svakojakim likovima. Jer je teško dokazivo.

Ipak neki su bili tako bahati da im se lako dokazalo čim je postojala volja za to.

A Bero ko Bero - čovjek uvijek ima indicije.
  • Droljo
    18.2k
    Dovesti Cordobu prije Marina Šotičeka je kriminal nad kriminalima! Šotiček je bio i jeftiniji – kaže nam jedan od ljudi koji su u Dinamu ostvarili neizbrisiv trag.Nogo
    Mamić?
  • NVKOD
    5.7k
    Cordoba ne odlazi nikamo sve dok se ne objavi oproštajni video sa svim njegovim golovima, asistencijama i potezima, a na kraju videa se pokaže taj famozni eurogol protiv Brava.

To je vrijedan oproštaj za kolumbijskog sina vjetra, a ne objava na IGu s "Hvala i bok".
  • ElDorado
    4.6k
    "Tako je Roma preplatila Jedvaja i Ćorić, Leicester Benkovića, Celtic Šimunovića."

Baš čudno. A tko je tu bio u igri? Znamo.
  • Ivdzo11
    7.6k
    Španjolci pišu posudba s pravom otkupa
  • Jay
    2k
    Simpa mi je Cordoba od prvog dana i žao mi je što nije uspio kod nas, ali kako bi moj stari rekao- više vjerujem Bobanovim očima nego svojim. Očito ima dobar razlog i barem ćemo zaraditi nešto.

Dajte nam sad tog Bika da pokorimo sve
  • dumitrumitu
    1.5k
    Treba se odigrati još jedna pripremna bez kamera, neka napišu da je Mmaee zabio hattrick. Možda ga netko kupi.
  • ElDorado
    4.6k
    znači vratil bu nam se
  • tp1997
    1.6k
    Što se tiče rasprave o krilima, apsolutno se slažem s kolegama koji naglašavaju da je kvaliteta važnija od kvantitete.

Lisica je tek nedokazani potencijal, Topić isto, iza sebe ima jednu solidnu sezonu u BiH i to je to. Hoxha je lijevo krilo i načelno je loše izgledao kad god bi igrao loše.

Možemo mi tvrditi da smo pokriveni, još i nabrajati igrače koji mogu igrati desno ako baš moraju, ali nama je desno krilo trenutno (ako računamo da sigurno dolaze Beljo i/ili Mierez) vidno najslabija pozicija. A jedan od većih problema s rosterom zadnje dvije godine je upravo manjak krila koja rade razliku.
  • scooniepenn
    5.1k

Ovo što ti pišeš je potpuno logično i prosječno bistrom čovjeku. Nažalost jedan nemali dio nogometaša ili ako je riječ o mlaidm dečkima njihovih roditelja ne spada u tu skupinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.