• Thor
    265
    Pogledal sam tekmu od jucer danas i nemrem se bas sloziti s nekim kritikama pogotovo prema pojedinim igracima. Ok zgubili smo tekmu,nis.bitno kaj se toga tice. Vidi se odredjen nedoatatak koncentracije i neugranosti i mozda cak i energije pred kraj. Golove smo primili bas radi toga. Cak bi rekao da se neki igraci ne usude jos igrati opusteno (ovi skroz novi) i da malo igraju u grcu. Sjesti ce to sve na svoje. Brzi smo,mladi,potentni. Treba to uigrati i treba se uklopiti i opustiti i bit ce sve dobro,odlicno. :victory:
  • scooniepenn
    5.1k

Davorine, nisam te odmah prepoznao. Je, ocajan je, ne znam kako je ta neznalica prezivjela Bobanovu cistku.
  • CastAway1986
    3.3k
    u čemu je problem , smije li se reći da je netko malo lošije odigrao dvije pripremne utakmice? Po meni je RPG jedno od najboljih pojačanja zadnjih sezona ali isto tako ne treba biti imun na kritike
  • Zoran
    230
    Bok, molim informaciju kada i protiv koga igramo prijateljske utakmice u Zagrebu? Znam da je negdje pisalo, ali neznam di. Hvala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.