• ElDorado
    4.5k
    To je dosta pouzdan info. Lik je šestica, nemamo veznjaka koji su defenzivno moćni bar kak ja to gledam.
  • tp1997
    1.6k
    Možda griješim, ali nije li on više osmica/desetka? Po svemu što čitam ima više ofenzivnih kvaliteta nego defenzivnih
  • Fan
    1.2k
    Ljubičić, Villar, Zajc, Mišić, Soldo, Pavić.
    Teško mi je vjerovati da Vidović i Mudražija neće igrat desetke (Vidović je sigurno u prvoj, a ako će igrat na krilu, upucat ću se u nogu), pa bi Zajcom vezni red bio itekako prenatrpan, iako nam takav profil treba.
    Njegovim dolaskom mi je jedino logično da jedan od dvojca Mišić/Soldo odlaze i da možda čak i Pavić ode na posudbu.
  • ElDorado
    4.5k
    možda sam i ja bubnuo, nije da sam ga nesto gledao. Zbunjujuce je kae Ljubicic kao sestica, i sam je to rekao, a na ovim tekmama je igrao dosta ofenzivno. Ne znam, valjda u klubu znaju kaj delaju. Meni se samo čini i dalje da je igra s jednom šesticom Mišićem dosta tanka.
  • ElDorado
    4.5k
    koliko se dalo vidit na zadnjoj tekmi Stojke i Vidović dosta mjenjaju mjesta što je izgledalo dosta dobro.
  • tp1997
    1.6k
    Nelogično mi je to...dovedeš tri kapitalca u vezni red, uz Mišića koji je već tu (Ljubičić, Villar, Zajc) - na čemu apsolutno svaka čast - ali ti je okej na desnom krilu ostati na Lisici i Topiću, moram priznati da ne razumijem
  • Fan
    1.2k
    ne znam, možda i bude tako, ali poučen iskustvom, od pretprošle sezone što sam Vidovića gledao na krilu, to je bilo jako sporo i na kraju ispadalo loše za napadački, brzi, okomiti nogomet.
  • DiddyGuela
    3.7k
    Ljubicic je i sam prije nekoliko dana potvrdio "da se najbolje osjeca na osmici".

https://www.youtube.com/watch?v=oey6TYhq9Mw&ab_channel=RTL (od 2:15)

Znaci Ljubo je box to box 8 a ne 6
  • GOAT
    3.3k
    Pa jesi gledao pripreme? Vidovic prima loptu i ceka overlap Vinlofa i njemu kreira 1v1 sansu, ako ne odigra njemu onda trazi opciju prema sredini. Vise puta se jucer čulo kako Vidovića treneri pozivaju da igra blize sredini

Brz i moderan nogomet je po meni brzo donošenje odluka i reakcija na izbuljenu loptu a manje fizičke predispozicije x igrača.
  • Niko1986
    2.3k
    Nije Mierez riješen, ali će još dva napadača doći do kraja roka.
  • Crni86
    12.3k
    sve to super zvuci dok se netko ne povrijedi pa ostanemo na sergiju/galetu, jakiru koji je zelen i ktcu koji ima vec godina, a igramo ritam tjedan- vikend. Pa neko dobi kartone pa ostanemo na dva stopera…

Raul jednu cijelu sezonu gotovo sigurno nece igrat, zivkovic je tu da popuni broj i da mu se nade klub.

I da upravu si, ozbiljni klubovi imaju 4 jednako kvalitetna stopera koji se onda i zale na minutazu te onda mozda nekog back up stopera za ne daj boze ili mladog perspektivnog koji ce skupljat minutaze. Ktc se u ulozi mentora realno nema kaj zalit za minutazu koliko god dobio, kao i mali jakir kojem ce ovo bit prva prava seniorska sezona. 3 ozbiljna stopera uz jakira i ktca nama cine upravo idealnu brojku za ovu sezonu. A kad se torrente oporavi cemo pricat tko je visak i da li ce se raul vratit na stare staze nakon ozlijede.

Lik je šesticaElDorado
    Malo sam googlo i u Genoi su ga okarakterizirali vise kao ofenzivnog veznjaka.
  • Cosimo
    34

Ako će Jakir Jr odigravati po jednu utakmicu na svakih deset, onda mu za njegovo dobro želim da se proda. Hrvatsku juniorsku je prerastao, u Italiji će barem igrati ozbiljniju. Igračem neće postati ako bude imao 10%-tnu minutažu. Pogotovo tako neiskusan, ako ga se pozove svako šestu/sedmu/desetu utakmicu da odigra, kako mogu išta očekivati od njega. Mladi igrač se brusi isključivo kroz redovito igranje, pa ne bi imalo smisla ni za njega, ni za Sergija provesti sezonu u proformi ekipe.
    A čvrsto sumnjam da to Bobanu i stožeru promiče, pa da će se zaletit po još jednog stopera.
  • tp1997
    1.6k
    Sukob insajderskih informacija, tko je u pravu...:lol:
  • austrijanac
    7.5k
    Mene više zanima stoper i/ili krilo, nego špica.
  • Crni86
    12.3k
    bit ce dovoljno minuta za sve…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.