• Droljo
    18.1k
    Ajmo za sutra ranije javit alternativne metode gledanja da se ne jebem prek kompa. Hvala
  • reziser
    7.5k
    jel se u dinamo aplikaciji (osim članske iskaznice) moze vidjeti i godisnja karta?
  • Crusades
    16.7k
    Vidjela se cijelu prošlu sezonu, sad su svima maknuli dok se ne riješi sve s novim godišnjima valjda
  • reziser
    7.5k
    Tnx, znam da sam je imao i sad ne vidim novu, a povezao sam je sa clanskom
    Bude se rijesilo :up:
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Jel saznao neko onda jel se bodovi prikupljeni nakon 1.7. isto brišu 31.7. ili ostaju do kraja sezone?
  • serbus
    5.1k

To bi baš bilo bedasto..
  • kibatech
    61
    ja zvao, slao mailove, ali nit se itko javlja niti su odgovorili na mail. Kupujem sutra u fan shopu pa kaj bude bude
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Slažem se, danas sam kupio dres i pitao sam baš prodavačicu vezano za to, ali ona kaže samo da se sada produžilo do 31.7. i da nije sigurna što će biti s ovim bodovima.
  • Felip
    578
    Dobro, zašto se trajanje bodova produžilo do 31.7 kad je većina zamijenila bodove do 1.7.?
    Nova godišnja, dres, pa i najavljene 2 prijateljske koje budu na Maksimiru, sve to donosi preko 1000 bodova i trebalo bi vrijediti za novi ciklus bodova, a ovako ispada da ih treba zamijeniti do 31.7. Nelogično.
  • Brusa
    3.5k
    pa da stvarno nema smisla.
    Znači 2 puta ti se godišnja broji u istom ciklusu. A poništavaju se bodovi za mjesec dana, nakon što ih dobiješ za ovosezonsku godišnju. Baš bez veze
  • pjetlić
    117
    Moze li se ponistiti izbor za zamjenu bodova? Izabrao sam poklon da ne propadnu prije 1.7., narucio nesto iz shopa za par sto eura i onda su javili da se pomice na 31.7. i sad nit je prvi poklon nesto nit s ovim do 31.7. mogu nesto...
  • kibatech
    61
    jako glupa odluka. Zvao sam klub, slao mailove i nisam nikako uspio dobiti nekoga. Takoder sam prije 1.7. iskoristio bodove na gluposti cisto da ne propadnu i onda su bez ikakve komunikacije i razloga produzili.

U shopu mi je neki dan receno da ce se brisati svi bodovi. S druge strane sam cuo da nemaju ni oni sami pojma kaj ce bit i da je komunikacija izmedu odjela losa.
  • nemapredaje
    5.5k

Da, ovo je teška debilana ako je istina. Falilo me je par stotina bodova za šal, ali sam zbog toga da mi se ne obrišu bodovi iskoristio iste na značke i privjeske, i sada ispada da nisam trebao?

Mislim ne znam jel tako, jer novu godišnju još ne mogu povezati. Možda će se moći tek nakon 31.07.
  • Shkera
    557
    Ako sam dobro shvatio djelatnicu u shopu na stadionu, to se može na licu mjesta dogovoriti. Nije nužno da se iskoristi ta aktivirana nagrada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.