• Droljo
    18k
    Ajmo za sutra ranije javit alternativne metode gledanja da se ne jebem prek kompa. Hvala
  • reziser
    7.5k
    jel se u dinamo aplikaciji (osim članske iskaznice) moze vidjeti i godisnja karta?
  • Crusades
    16.7k
    Vidjela se cijelu prošlu sezonu, sad su svima maknuli dok se ne riješi sve s novim godišnjima valjda
  • reziser
    7.5k
    Tnx, znam da sam je imao i sad ne vidim novu, a povezao sam je sa clanskom
    Bude se rijesilo :up:
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Jel saznao neko onda jel se bodovi prikupljeni nakon 1.7. isto brišu 31.7. ili ostaju do kraja sezone?
  • serbus
    5.1k

To bi baš bilo bedasto..
  • kibatech
    60
    ja zvao, slao mailove, ali nit se itko javlja niti su odgovorili na mail. Kupujem sutra u fan shopu pa kaj bude bude
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Slažem se, danas sam kupio dres i pitao sam baš prodavačicu vezano za to, ali ona kaže samo da se sada produžilo do 31.7. i da nije sigurna što će biti s ovim bodovima.
  • Felip
    577
    Dobro, zašto se trajanje bodova produžilo do 31.7 kad je većina zamijenila bodove do 1.7.?
    Nova godišnja, dres, pa i najavljene 2 prijateljske koje budu na Maksimiru, sve to donosi preko 1000 bodova i trebalo bi vrijediti za novi ciklus bodova, a ovako ispada da ih treba zamijeniti do 31.7. Nelogično.
  • Brusa
    3.5k
    pa da stvarno nema smisla.
    Znači 2 puta ti se godišnja broji u istom ciklusu. A poništavaju se bodovi za mjesec dana, nakon što ih dobiješ za ovosezonsku godišnju. Baš bez veze
  • pjetlić
    117
    Moze li se ponistiti izbor za zamjenu bodova? Izabrao sam poklon da ne propadnu prije 1.7., narucio nesto iz shopa za par sto eura i onda su javili da se pomice na 31.7. i sad nit je prvi poklon nesto nit s ovim do 31.7. mogu nesto...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.