• scooniepenn
    6k

Daj mi jos kojeg sumnjivog kao KTC. Taj isti KTC ima vise utakmica u Ligama Petice od svih igraca koji su kod nas igrali u zadnjih 10 godina. Mogao se ne snaci, ali ako je on bio sumnjiv onda stvarno ne znam sto su bili ili jesu svi ostali stranci pa i domaci koje smo dovodili.
  • Ludovic IX
    10.2k
    imao je i moubandje solidan broj tekmi u ligama petice pa je bio mačak u vreći.

Ktc je izuzetak . Teško je naći toliko karakterno igraca a da jos i zna. Neki igrači u jednoj momčadi igraju sjajno a u drugoj katastrofalno. I onda sw proglašavaju promašajima i čude se svi sto je netko vidio u njima. Da je nać dobrog jeftinog igrača lako, SD bi bio svatko
  • scooniepenn
    6k

Nisi to napisao. Stavio si KTC-a u kategoriju Orsica nazivajuci ga, takodjer, sumnjivim. Ja sam se na to referirao da me zanima tko onda nije sumnjiv od igraca koje smo dovodili. Da, Moubandje se nije pokazao pojacanjem, ali da je doveden s kvalitetnim referencama i opravdano je. Ne moze svatko uspjeti, ali je puno veca vjerojatnost da ako je igrac dobro skautiran, sa referencama KTC-a, i bude pojacanje. Sve pocinje i zavrsava na skautingu i to je preduvjet za dovodjenje novih KTC-ova.
  • Mislav24
    18

Luka Stojković ti nije igrač za prvu momčad?
  • Mislav24
    18
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/luki-stojkovicu-ce-trebati-drs-za-plasman-u-udarni-sastav-ali-ima-jednu-veliku-prednost-15600104?cx_linkref=jl_ia_vezane

Evo novi članak od Olivarija koji po njemu potvrđuje da Luka Stojković kreće iz drugog plana. Kao, pa to je normalno uz ove novopridošle igrače. Luka asistirao i zabio protiv Brava, ali je još uvijek za 'F1 drs' iza ostalih. Samo taj dio me, ne samo sada nego maltene desetljećima smeta u tome otkud naš kreće u odnosu na strance. Ipak je LS imao dosta dobar drugi dio prošle sezone.
  • ShanKu
    1.9k
    Piše da je Augsburg zainteresiran za Matanovića (8mil€). Možda nam je DDB blizu :sweat:
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Olivari fula puno više nego kaj pogodi…I za Galešića je rekao da nije siguran u prvih 11, a trener je rekao da je prvi stoper…
  • bazooka93
    66
    mislim kad bi imali bolji kamp i trening centar da bi mogli privući 2x bolje igrače.
    Ali barem imamo dobre preporuke od svih bivših igrača. Tu naravno prednjači Olmo kao roadmap obilaznice i lakšeg ulaska u seniorski nogomet preko hnl-a nego lige petice
  • GOAT
    4.2k
    Borussia Mönchengladbach (da, kopirao sam ime :lol:) i Freiburg su za sada favoriti u dovodenju Matanovica
  • ArtVandelay
    197
    Kakvo je stanje s Livakovicem? Jel postoji imalo interesa s nase ili njegove strane?

Ja sam poprilicno uvjeren da je on branio proslu sezonu da bi imali taj bod ili pet vise.
  • Mali Zeus
    20k
    Olmo, Capellas i Boban, moćna kombinacija.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k

Ima još 3 godine ugovor, bez vijesti da je raskinuo nema smisla raspravljati. Imali bi 10 bodova više vjerojatno
  • Mali Zeus
    20k
    Whats-App-Image-2025-07-04-at-09-29-54.jpg

Prvi i zadnji pasus.
    Dobri naš Olivari, čovjek bez trunke srama.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Baš čitam da Fener nije dobio niti jednu ponudi za Livakovića. Traže minimalno 7 milja. Tu priči možemo odmah zaboraviti.
  • Paggini
    74.5k
    Špikić je, pak, želja poljske Jagiellonije, međutim, ako je vjerovati poljskim medijima, on neće postati novi igrač toga kluba, jer želi igrati u nekoj jačoj ligi.

Dajte čovjeku da igra u Liverpoolu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.