Zagi
Mislim da definitivno ima potencijala za veći uspjeh, ali to zahtijeva godine kvalitetnog rada. Uz mješavinu nekoliko kvalitetnijih iskusnijih pojačanja iz liga 5 (igrači poput RPG-a trenutno), domaćih iskusnijih igrača (npr. Mišić trenutno) te mlađih talentiranih igrača (npr. Vidović trenutno) definitivno imamo prostora za napredak. Uvjeren sam isto da će i više igrača iz akademije u budućnosti ponovno ulaziti u momčad. — Teofil Kateran
Izet Hajrović
Mi trosimo 38 milijuna eura na place, vrlo lako se dode do podatka preko financihskih izvjestaja. — Crni86
Crni86
Teofil Kateran
Izbjegnut odgovor.
Namjerno sam naveo 15ak takvih igrača i boldao punih prvih 11.
a minute ago — Zagi
Izet Hajrović
tp1997
I stvarno ne znam sta hoces kad smo ovo ljeto i bez LP potrosili sasvim dovoljno novca. — BBB Mataa998
To provjeren mozes samo zamisljati u svojoj glavi. Nijedan igrac nije provjereno dobar jer na to kako ce se kod nas pokazati utjece mnogo faktora — BBB Mataa998
Crni86
Zagi
mislim da ne bismo ponovili onakav uspjeh jer to onda nije Dinamo. Dinamo nije klub u kojem će prvih 11 bit stranci. I ne vjerujem da bi itko ovdje to htio i volio gledati. — Teofil Kateran

Teofil Kateran
Meni je ova momčad žešće limitirana i nebi volio gledati ovako nešto na terenu. — Zagi
CastAway1986
rokikaciga
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.