• NORTE
    17.1k
    dinamova trenirka crven-bijeli-plavi.
    89/90 :fire:
    Dajte nam u shop modernu verziju toga!
    Wbt8UFY.jpeg

Bila je i ova sezonu poslije
    90/91
    uYMr7Ab.jpeg
  • Vratite nam Istok
    552
    Jel se mogu prostali novci na cashlessu iskoristiti na webshopu?
  • Droljo
    18k
    Dajte nam u shop modernu verziju toga!NORTE

Zašto modernu? Daj točno takvu!
  • NORTE
    17.1k
    Da se napravi takva "retro" trenirka, a gornji dio može biti i "Anthem Jacket" za Europu. :fire:
  • Mali dioničar
    17.7k

Kakva širina ekipe za doba kad se za utakmicu skidalo 16 igrača, a dvojica smjela ući s klupe. :clap:

Dautbegović, Ibrahimović, Jurčević, Mamić, Lipovac, Peršon, Gonzales, Ištvanić, ?
    Jovičević, Lesjak, Shala, Cupan, Medford, Ladić, Panadić, Gašpar, Preljević, ?, Belin
    Škrinjar, Turković, Židan, Šuker, Boban, Kuže, Mladenović, Petrović, Prskalo, Besek

Tko je na kraju gornjeg reda pokraj Ištvanića? Možda Miro Katić?

Tko je u srednjem redu između Preljevića i Belina? Izgleda mi kao Zvonko Radoš.
  • Droljo
    18k
    Da se napravi takva "retro" trenirka, a gornji dio može biti i "Anthem Jacket" za Europu.NORTE

Da naprave istu takvu identičnu kombinaciju nosio bih stalno i gornji i donji dio i normal dole krokse a gornji dio malo otkopčan da se vidi lanac i potkošulja...
  • Paggini
    57.1k
    I da bude marka Eurosport obavezno
  • prefontaine
    2.6k

Evo, upitao je moćnog ChatGPT, pa priprem'tese!!! :rofl: :rofl: :rofl:

Koja je ovo ekipa, iz koje godine, i možeš li mi nabrojati sve igrače sa slike

ChatGPT je rekao:
    Ova fotografija prikazuje ekipu GNK Dinamo Zagreb (tadašnjeg HAŠK Građanskog) iz sezone 1992./1993., neposredno nakon osamostaljenja Hrvatske. Klub je tada još kratko vrijeme koristio naziv HAŠK Građanski, prije nego što je vraćen naziv Dinamo.

Prepoznavanje ekipe:
    Dresovi imaju sponzora Samsung, što odgovara tom razdoblju.

Stadion na slici je Stadion Maksimir, a u pozadini se vidi reklama "Tvornica duhana Zagreb".

Na slici su prepoznatljivi neki od najpoznatijih hrvatskih nogometaša iz rane '90-ih.

Prepoznati igrači i stručni stožer (nije nužno potpuno točno za sve, ali uz visoku sigurnost):

Gornji red (stoje, s lijeva na desno): Nenad Pralija, Dražen Ladić (golman), Dario Šimić, Igor Bišćan (vrlo mlad, moguće u kadru), Krunoslav Jurčić, Dean Računica, Goran Vlaović, Dario Zahora (ako je u ekipi već tada), Igor Cvitanović
    Srednji red (stoje, treneri i stožer na krajevima): Trener: Zorislav Srebrić ili Vlatko Marković (ovisno o sezoni), Mario Bazina (mladi talent?), Zvonimir Soldo, Marko Mlinarić, Zvonimir Boban, Dražen Biškup, Silvio Marić, Robert Prosinečki (ako je bio na posudbi ili dolazio u tom periodu), Trener: (vjerojatno pomoćni trener)
    Donji red (sjede):Tomislav Rukavina, Mario Stanić, Tomo Šokota, (neprepoznat, moguće mladi igrač), Dražen Ladić (rezervni golman?), (neprepoznat), Josip Šimić, (neprepoznat), (neprepoznat)
  • Mali Zeus
    18.1k
    I da bude marka Eurosport obaveznoPaggini

jooooj.

A tek one Kappa Juventus trenirke.
  • Zoran
    229

Torcida ti ima takvu u ponudi pa pokušajte kod njih i zamijenite natpis :-)... PS. meni nije neke, previše tovarski stil ( crveno-plava kombinacija jako izražena, sa nijansama bijele)
  • prefontaine
    2.6k
    Ima li itko iskustva s ovim ruksacima, tare me sad mali za školu da mu uzmem, a trenutno dva imaju na shopu:
    Castore: https://shop.gnkdinamo.hr/hr/p/157/ruksak-2425
    i ovaj: https://shop.gnkdinamo.hr/hr/p/141/ruksak-dinamo

Koji je veći, kvalitetniji, nema nigdje dimenzija, ni za jednog ni za drugog
  • Guinness
    2.9k

Ovaj sam ja dobio na poklon i odličan je.

Jedino nisam siguran je li dovoljno velik klincima za školu, ja ga koristim za službena putovanja.

Imaš veliki glavni pretinac di stanu stvari, jedan iza za laptop i na dnu poseban odjeljak za obuću.
  • prefontaine
    2.6k
    Jedino nisam siguran je li dovoljno velik klincima za školuGuinness

Toga me i strah, jer mi se ovaj čini kvalitetniji, dok mi je onaj drugi više dječji, za škole... A opet, drugi razred osnovne, valjda stane par knjiga i bilježnica .
  • Droljo
    18k
    Drugi razred je moja završila i ta torba je ko vreća od 50kg tak da pazite. Hrpetinu je to knjiga, bilježnica, pernica itd...
  • prefontaine
    2.6k

Što želiš reći, jel može ovaj ruksak za drugi osnovne ili ne? Jbt ja sam do petog razreda MORAO nositi onu kockastu kutiju na leđima, ovo danas već nakon jednog razreda raspadnuto, puknuto...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.