• modri-kibic
    509

Prošle godine prije početka škole ti je bio back to school. Tako da će možda biti ove godine. @Fantom hoće biti i ove godine? Meni nećak kreće u prvi razred pa bi ga dodatno opskrbio :grin:
  • Droljo
    18k

Neam pojma kolki su. Velim ti vidi količinu knjiga i sve to pa procijeni jel bude stalo.
  • Papastrumf
    17.3k

Castoreov je veci i kvalitetniji, ali pricekaj back to school, mozda bude nesto. Ako ne, ovaj uvijek mozes uzeti.
  • pešća
    367
    Samo kaj se danas otvorio BBB Fan Shop 20tak ljudi ušlo unutra, ludilo. Sretno curama sutra, bit će jos i više posla, kolko sam skužio dosta dijasporaca iskorištava priliku kad su došli na par dana u ZG. Pretpostavljam da je slična situacija i sa Dinamovim dućanima.

Prvi mi je put da sam otišao u Preradovićevu i mogu reć da je brutalno uređeno. Mnogi dućani bi se mogli posramit.
  • Mali Zeus
    18.2k
    Prvi mi je put da sam otišao u Preradovićevu i mogu reć da je brutalno uređeno. Mnogi dućani bi se mogli posramit.pešća

Mogao bi tam biti svaki dan.
  • Brusa
    3.5k
    ovak, sad sam baš bio u shopu pa sam usput pogledao. Ovaj dinamov (ne castore) , nemaju i neznaju veličine kolike su, pa ti to ne znam. Ja imam klince koji će sada u 1. i u 4. i čini mi se manji nego što oni imaju za školu. Nisam siguran da bi ti sve stalo. Kažem, nisam mjerio, ali to je moj dojam.

Inače usput išao zamijeniti svoje bijedne bodove za privjesak i nisu mi dale da biram, onaj d dobio i to je to. Malo razočarenje.

A upravo bio i u preradovićevoj. Odličan je dućan! Svaka čast svima :clap: :clap: :clap: :clap: :ok:
    A i dobro da je birc odmah pokraj/ispred :grin:
  • NKDZ86
    4.5k
    bilo bi dobro da se prilikom web shop narudžbe, stavi mogućnost prikupa robe u nekom od dućana za nas iz zg-a, da ne čekamo poštu, a mislim da je i dinamu lakše
  • Paggini
    57.2k
    Nadam se da ima dovoljno robe u svim dućanima i da je ekipa s kombijima iz skladišta spremna, jer sutra ladno možemo skupit za Belju
  • Nolifer
    11.8k

Može i za Livakovića odmah...

2 muhe jednim udarcem

:cheer:
  • prefontaine
    2.6k

Hvala puno! :up:
  • Zoran
    230

Moj mali je završio 6 razred i ruksak mu je ok. Nije se žalio sa mu je premalen. Prije je imao onaj Adidasov ( Dinamov isto) i taj je malo veci od ovog Castoreovog. Ali za vise razrede je Castoreov ruksak dobar tj. dosta velik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.