• Fantom
    243
    Bude, uskoro.
  • Droljo
    18k
    Bude šta pamučnih stvari? One kratke hlače tamnoplave su top. Samo malo skupe al ok. Uzeo sam svejedno.
    Plastika na moje lepo telo nejde!
  • Str1nger Bell
    2.3k
    Kad ce bit dostupni kompleti novih dresova za klince ?

Jučer u Areni bilo par ljudi koji su htjeli uzet neš klincima, ali nema brojeva za najmlađe.
  • Paulie
    49
    jesu u planu neke kupaće hlače?
  • zgšd
    186
    vidio sam ih u ilici i u areni nedavno, d stik kolekcija, tamnoplave i plave
  • Paulie
    49
    može neko šibnut link, vidim samo ove klasične kratke d..
  • Dinamosaur
    2.3k
    ekipa koja naručuje majice ima neki sliku koliko ih misli prodati, ja ovako izvana zbilja ne mogu procijeniti da li ih se proda 500 ili 5.000.Mali dioničar

Procjena je bila dvoje(2 kom) kratke hlace velicine L, iz Purger kolekcije.
    Ako lazu u ducanu (Arena), lazem i ja.
    Vele bit ce u petak..
  • Robi T
    301
    jesu u planu neke kupaće hlače?Paulie

misliš kao dio kolekcije PURGER?
  • criticus
    4.3k
    Kad ce bosnoPurger kolekcija?

Zezam se, ali malo i nisam.
    Razmisljam koji likovi bi se rugali tim imenom? Samo ljudi koji mrze bosance (i hercegovce) i purgere, a takvima je najgore kad prihvatis to cime se rugaju i prisvojis ga, nemas se tu od cega braniti. Ja nisam bosanac ali prihvatio bi ovo kao BIH purger i ne vidim niata lose u tome, dapače. Znamo da se Dinamo ne voli samo u ZG, već je jedan od simbola HR, kao i grada ZG naravno. I upravo taj namijenjeno "pogrdni" pojam bi s guštom prihvatio i ponosio se njime. On je simbol mojih korijena ali i moje pripadnosti. BiH korijena i pripadnosti purgerskom klubu i svemu što on pripada, ukljucujuci i ljubav prema gradu Zagrebu. Znam da bi bilo škakljivo od kluba da takvo nešto napravi, ali možda BBB mogu... ili neka podružnica uz blagoslov kluba.

P.S. možda bi ovo trebalo ići u nepopularna mišljenja al nek moderatura odluči.
  • Droljo
    18k

Daj se uozbilji.
  • criticus
    4.3k
    Daj se uozbilji.Droljo

serious-baby-boy.jpg?s=612x612&w=0&k=20&c=45qZVAXtuUGxhr-Z3SczoZVHvKNOEexsEnLS9F7yvxg=
  • K3p
    311

Hvala, ali ne hvala.
  • CastAway1986
    3.3k
    općenito bi trebalo otvoriti više dinamovih udruga u Hercegovini, Mostar , Široki i Grude npr
  • BBB Mataa998
    2.6k

ima Hrvata i van Hercegovine
  • Paulie
    49

bilo koja kolekcija, provjerit ću u areni iako sumnjam, neki dan bio fali im 80% stvari a na blagajni 6,7 ljudi čeka..pre premali prostor
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.