• Infinity
    18.8k
    Po tko zna koji put se lose odradjuje estimate, kao da ne znaju da je bolje da i ostane viska nego da nestane. Kao sto kolega kaze, netko ce odustati od kupovine, a s obzirom da se majica moze prodati i za godinu dana ne vidim razlog da se ista uspije rasprodati za dva dana. OK, sampionske majice su zanimljive par dana, sve ostalo ce se u krajnjem slucaju na akciji rijesiti.
  • Papastrumf
    17.2k
    Zato sto shopovi nemaju gotovo pa nikakav skladisni prostor. Nemaju gdje drzati vece kolicine robe. Roba se dovozi svaka 2-3 dana iz centralnog skladista.
  • NKDZ86
    4.4k
    Čovjek u upravi zadužen za prodaju i marketing ne radi svoj posao već duže vrijeme !
  • skener
    4.3k
    Da ne bude kako samo kritiziram, jer mi to nije ni želja ni cilj, moram reći da kolekcija Purger uživo izgleda još bolje nego na slikama
  • Derby
    428
    Zato sto shopovi nemaju gotovo pa nikakav skladisni prostor. Nemaju gdje drzati vece kolicine robe. Roba se dovozi svaka 2-3 dana iz centralnog skladista.Papastrumf

Onda se treba prebaciti u veći prostor ili organizirati da se roba dovozi svaki dan iz centralnog skladišta. Stadion je ogroman, valjda ima tamo negdje mjesta za držati robu, pogotovo ako znaš da će biti navala na nove stvari koje si izbacio. U Areni ako nema skladišta parkiraj pun kombi robe u garaži da ti je nadohvat ruke. Ima sigurno deset načina kako osigurati da robe ima, ali ako me nije briga onda ću izabrati najlakši i slijegati ramenima kad me pitaju za novu majicu u shopu a ja ju nemam.

Par stranica prije je bio izgovor samo nas je dvoje-troje... očito se dečko koji tamo radi želi sebe opravdati ali to isto nije nikakav valjani izgovor klubu. Ako ima puno posla zaposlite još 2-3 čovjeka.

Dinamo shop ima ogromni potencijal, a radi se poprilično traljavo.
  • Papastrumf
    17.2k

Molis se u krivoj crkvi.
  • Derby
    428
    Molis se u krivoj crkvi.Papastrumf

Jel tebi ovo izgleda kao molitva?

Shvatio sam tvoj odgovor kao pravdanje kluba ili ljudi koji rade u tom segmentu kluba pa sam napisao svoj komentar na to.
  • Papastrumf
    17.2k

Nisam nikoga pravdao nego sam napisao da robe u shopovima ponekad nestane iz objektivnih razloga.

To zasto shop u Areni nema 200 kvadrata ili zasto nemaju vise dostavljaca robe i ljudi u skladistu valjda zna netko tko pise poslovni plan i zaduzen je za dinamo trade, a ja sam daleko od toga.
  • serbus
    5.1k
    Koliko me sjećanje drži mislim da je baš Puhalo rekao na članskom danu da je prioritet web shop. Tako da su izgleda dućani kaj kapne, kapne.
  • Papastrumf
    17.2k
    Koliko me sjećanje drži mislim da je baš Puhalo rekao na članskom danu da je prioritet web shop. Tako da su izgleda dućani kaj kapne, kapne.serbus

Sumnjam da je to tako rekao. Prioritet je tad bio da se novi web shop osposobi, ali da je ovo drugo istina onda se ne bi otvarala jos dva ducana ove godine.
  • Crle
    1k
    Jebiga nije sve najsretnije riješeno. Šteta je i za web shop da nema vise filtera, sortiranja majica po bojama, mozda i raspoloživost artikala u ducanima... pošto je web shop nov. No ne vidim poantu skakati na sve što nije najbolje. Kompanije takve stvari reguliraju i ispravljaju godinama.

Napredak je vidljiv i sve će sjesti na svoje mjesto.
  • ZGV
    3.5k
    Kako drugi ducani u Areni imaju uvijek robe na lageru?
    Nije istina da nema skladisnog prostora barem u tom shopu, a sa druge strane neka se svaki dan dovozi roba, a ne svaka dva tri dana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.